Kynsilakkani

torstai 28. helmikuuta 2013

Hoo kutonen

Jahas, on näköjään jäänyt eilen postaamatta kokonaan..:D Luulin tosin nyt olevan keskiviikko, kunnes katsoin ja tajusin olevan torstai.. Elän siis päivän jäljessä, kiitos yövuorojen, että olen taas hieman sekaisin. Ja kun kovasti kaipailin sitä aurinkoa täälläkin, niin nythän se on paistanut! Eli holokausi ollut meneillään siis.

Ja kuten otsikosta voi päätellä on luvassa Perfect holoa! Tällä kertaa niinkin luovasti nimettyä kuin H6. Persikkainen sävy, tykkään kovasti! Alle laitoin Nfu Oh:n Aqua Basea yhden kerroksen ja itse H6:sta yhden kerroksen. Aivan ihana. Yksi asia mikä hieman laittaa ketuttamaan näissä Perfectin holoissa on se, kun holot valuvat kaikki pohjalle ja saat aikasi ravistaa niitä hereillä. No, onneksi tämä ei kuitenkaan ylitsepääsemätön juttu ole. Ja lakan ihanuus antaa paljon anteeksi. :D Nyt kuitenkin kuviin ja tunnelmiin! Luvassa muutama kuva, koska en taas osannut päättää mitkä julkaisisin...


Käytetyt tuotteet:

- Aluslakka: Paese Cosmetics- Acrylic Nail Hardener
- Nfu Oh- Aqua Base
- Perfect- Holographic: H6
- Pikakuivattaja: Cesars Secrets Rapid Dry Top Coat

Ja innostuimpa sitten Sallan innoittamana siivoamaan vähän lakkavarastoja ja laittamaan fb.n kynsikirpparille myyntiin tarpeettomia lakkoja. :) Lisää on kuitenkin tulossa, joten...:D No, ompahan nyt edes hetkeksi siivoiltu!

12 kommenttia:

 1. Ai sullaki valuu ne holot pohjalle! Mulla ne ei lähe ees ravistelemalla liikkeelle, ainoostaaan jos säilytän sitä lakkaa hetken väärin päin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo valuu! Se on varmaan noiden yleinen 'ongelma'. :P Kyllä ne ravistelemalla lähtee, mutta saat sitten vatkata niin julmetusti!:D

   Poista
 2. Ihanan värinen lakka :)
  Onneksi tulee kesä (ja kärpäset) niin pääsee holo-lakat oikeuksiinsa!

  VastaaPoista
 3. Oi kun tuo on ihanan värinen :3 odottaa mulla vielä tuossa vuoroaan :D

  VastaaPoista
 4. Ompa hyvä väri kyllä tässä :)

  VastaaPoista