Kynsilakkani

sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Leopardia

Tai ainakin niitä räpellykseni koittavat esittää. :D Yksi päivä sain päähäni tehdä leopardi koristelut käsin, mutta unohdin sitten kokonaan täyttää pilkkujen kohdat ja tein vain pilkuille ääriviivat.. Tiedä mihin se ajatus oli oikein jäänyt, mutta tänään sitten näpersin uudet leopardit kynsille. Tykkään näistä kovasti!

Oon selkeästi skarpannut itseäni käyttämään nuita testaamattomia lakkoja, koska taasen on kaksi lakkaa pois siltä kilometrin mittaiselta listalta. Laatikkoja tutkaillessani silmiini osui Cesarsshopista jo hetki sitten tilaamani Color Clubin Warhol. Aivan mahtavan kirkas lakka! Väristä tulee mieleen vadelma. Ihastuin tähän heti. Kynsilleni iskin tätä kaksi kerrosta ja se riitti vallan mainiosti.

Sitten halusin glitteriäkin kynsille ja päädyin Coralin Las Vegas- kokoelmaan kuuluvaan Nevadaan. Nevadassa on kultaista glitteriä sekä isompaa hologlitteriä. Tätä lätkäisin sitten nimettömiin kolme kerrosta, joka riitti peittämään kynteni. Warholin päälle tein sitten pilkkuja Coralin Nevadalla ja Nevadan päälle taas tein pilkkuja Warholilla. Ääriviivat taiteilin sitten Delian mustalla koristelulakalla. Tämmöiset niistä sitten tuli.

Käytetyt tuotteet:

- Aluslakka: Paese Cosmetics- Acrylic Nail Hardener
- Color Club- Warhol
- Coral- Nevada (nimettömissä)
- Delian musta koristelulakka
- Pikakuivattaja: Cesars Secrets Rapid Dry Top Coat

Loppuun vielä kuva Coralin Nevadasta:


Onhan se aika ihana.

Mielipiteitä? :) 

Edit. Ihmettelin jälkeenpäin miksi kynnet ei niin kovin leomaiset olekaan, tajusin unohtaneeni mustat ' viirut' kokonaan kynsistä.. :D No menee ne näinkin! 

8 kommenttia:

 1. Kivan näkönen toi color club lakka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! Ja pihalla ihan mielettömän kirkas!:D

   Poista
 2. Kauniit! Toi nimetön on niin paras lisä muiden rinnalle! Jamä muuten en näe että mitä näistä puuttuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Tykkään myös nuista nimettömistä. :)

   Poista