Kynsilakkani

perjantai 8. helmikuuta 2013

Ostoksia part. 18

Luvassa taasen ostoksia. Luvassa on paljon kuvia, mutta ilolla niitä kuitenkin katselette. ;D Tuotteet on lueteltu tuttuun tapaan vasemmalta oikealle. Aloitetaan katsaus tällaisella yksilöllä.

Layla: Coral Glam
Laylan hololakka Coral Glam, jonka ostin fb:n kynsikirpparilta. Mulle on tullut joku hirveä himo näihin Laylan lakkoihin. Yksi Laylan holo onkin vielä minulle kotiutumassa. Tämä Coral Glam on väriltään tuollainen beige, aavistuksen ehkä persikkainen sävy. Tykkään kuitenkin kovasti!

Sitten halusin kovasti saada hyppysiini uuden kynsinauhanpoistajan ja muistin kuinka olin jo kauan miettinyt Sally Hansenin Instant Cuticle Removeria. Olin lukenut siitä pelkkää hyvää ja halusin saada juuri sen. Joten Ebayhin tieni vei ja laitoin haaveeni tulemaan minulle. Nyt se on sitten kotiutunut ja tältä se näytti.

Sally Hansen: Instant Cuticle Remover
Kerran olenkin jo tuota testaillut ja kyllä muuten toimii. Oivoi, sitä töhnän määrää mitä toimenpiteen seurauksena irtosi. Kyllä nyt on sormet hyvät!

Seuraavaksi sitten Beautycosmeticsin tilaus, jota odotin ihan hulluna! Pakko sinne oli muutaman lakan tilaus laittaa, noh 19:sta lakkaa sieltä lähti mukaan. Siskolleni tilasin samalla kolme lakkaa, ihan hyvää hyvyyttäni. :)  Tein sinne tilauksen 22.1 ja tilaus lähetettiin minulle 28.1. Tänään hain sen sitten postista ja tällaisia ihanuuksia sieltä tuli.

Lakat koolla
Ja sitten katsastellaan merkeittäin mitä sieltä tarttui mukaan.

Catherine Arley: 666, 673, 800
Olin jo hetken himoinnut näitä Catherine Arleyn hololakkoja, joten pakko niistä oli muutama kotiuttaa. Mukaan lähti lakat: 666, joka on ihana marjapuuron värinen lakka. Sitten ostoskoriin lensi 673, violetti lakka. Lopuksi sinne päätyi 800, jota olin jo pitkään himoinnut! Aivan täydellinen punainen. Kuvassa se ei tosin yhtään näytä oikealta, oli äärimmäisen vaikeaa koittaa saada siitä esittäytymään oikean värisenä.. No, näätte sen myöhemmin. :)

Golden Rose Holographic: 104,111
Golden Roselta oli pakko kotiuttaa kaksi hololakkaa, koska kyseisen merkin holoja ei ole vielä ikinä tullut testattua. Ja hinnallakaan nämä eivät olleet pilattu ja kivoja värejä muutenkin. Ihan harkittuja siis olivat. :D 104 on kultainen holo ja 111 on sininen. Eihän näissä nyt kovin häävi holoefekti ollut, mutta kyllä ne kelpaa.

Golden Rose Jolly Jewels: 108, 110,117
Ja lisää Jolly Jeweleitä. Oon niin ihastunut näihin, enää puuttuu muutama koko kokoelmasta. Nekin on tosin kotiutumassa jo. Harakka mikä harakka. :D Kunhan loput kotiutuu niin esittelen nämä kokonaisuudessaan teille. Ihastelkaa nyt siis näitä pulloja. :D

Perfect Holographic: H1,H2,H3,H4,H5,H6,H7,H8
Näiden takia laitoin koko tilauksen menemään huomattuani näistä fb:n kynsikoristelut ryhmässä juttua. Kyseessä siis Perfect merkin holot, jotka maksoivat 1,05 e/ kpl. :o Ei siis huono hinta ollenkaan! Tavaraa näissä on 6,5 ml. Alla sitten swatchit kyseisistä holoista, käänteisessä järjestyksessä tosin..

Perfect Holographic: H8,H7,H6,H5,H4,H3,H2,H1
Huh, ihan mielettömiä! Jokaisessa nuissa on 1 kerros lakkaa. Ei voi kuin olla pirun tyytyväinen ja katsella näitä onnellisena. :D

Huh, kilometrin mittainen postaus oli tältä osin tässä. Huomenna sitten toisen tilauksen esittely. Tähän en sitä viittinyt laittaa, olisi tullut aivan liian pitkä tarina. :D


Oletteko te koskaan tilanneet Beautycosmeticsilta? Jos ette, aiheuttiko tämä ostamisvimman? :D

7 kommenttia:

 1. Juu, mie oon tilannu varmaan tuolta kolme-neljä kertaa :D Siellä kun on Essencejä ja suht edullisesti niin pakkohan se on joskus tilata ;D

  VastaaPoista
 2. Ihania ostoksia ja lakkoja.En ole tilannu tuolta mut käyny kuolaan ja mieli tekis tilata vaik mitä etenki noita holoja.Tuoltahan tilatessa ei tarvi kai pelätä tullimaksua ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuolta tilattaessa ei tarvihe pelätä tulliin jäämistä. :)

   Poista
 3. Aivan ihania ostoksia, varsinkin nuo perfect holot ja jolly jewelsit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen myös hyvin tyytyväinen. :D Nuo holot yllätti ihan täysin, aivan mahtavia!

   Poista