Kynsilakkani

keskiviikko 6. helmikuuta 2013

140

Nyt esittelyssä viimeinen Paese Cosmeticsin lakka jotka sain testattavaksi AllaModalta. Kyseessä on lakka numero 140. Ihana mintunvihreä lakka. Aikaisemmat arvioini lakoista voit lukea  täältä ja täältä. Edelleenkään ei ole lakan laadussa minkäänlaista valittamista, pidän tästäkin yksilöstä kovasti. Lakan peittokyky oli myöskin hyvä, yksi kerros riitti.

En kuitenkaan halunnut jättää kynsiä ilman koristeluja ja mielessä pyörikin yksi idea. Nimittäin siskoni linkitti minulle viime yönä hieman inspiraatiota facebookissa. Salla linkitti minulle tämän josta sitten idea lähti ja se oli pakko saada kynsille välittömästi.

Alle laitoin siis Paese Cosmeticsin lakkaa 140 ja Delian koristelulakoilla hoidin loput lakkaukset. Aikaahan näihin ei mennyt juuri mitään ja itse tekeminenkin oli simppeliä. Mustat osiot olisin voinut tehdä hiukan siistimmin, mutta kelpaa ne nuinkin. Ja näihin olen jopa tyytyväinen! Kerrankin koristelin kaikki kynnet käsin, sitä kun niin harvoin tulee toteutettua, mutta nyt voisin siinä asiassa ottaa itseäni niskasta kiinni! :) No, tällainen oli minun versioni kynsistä.

Käytetyt tuotteet:

- Aluslakka: Paese Cosmetics- Acrylic Nail Hardener *
- Paese Cosmetics: 140 *
- Delia: Valkoinen, musta ja violetti koristelulakka
- Pikakuivattaja: Cesars Secrets Rapid Dry Top Coat

* Saatu

Edit: Nyt on AllaModan sivuille lisätty kynsilakat, hintaa näillä on 4,95 e/kpl. :) Lakat löydät täältä ja hoitolakat täältä . Hop, sinne katselemaan! :)

Mikäs on teidän lukijoiden mielipide, oliko yhtään onnistuneet? :D Ja hei, jos teillä on jonkinnäköisiä postaustoiveita niin otan niitä mielelläni vastaan! :)

6 kommenttia:

 1. Voit testata myös jtn lakkauksia joita mä ehottelin facebookissa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime yönä niitä itseasiassa selailin läpi.. :D

   Poista
 2. Nää on tosi kivat! :) Sulle olis myös tunnustus: http://pilvihattaraa.blogspot.fi/2013/02/tunnustus.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Ja kiitos tunnustuksesta! : )

   Poista