Kynsilakkani

lauantai 16. helmikuuta 2013

Ostoksia part. 21

Tein jokin aika sitten tilauksen Kynsikauppaan ja Jt- Cosmeticsille. En hetkeen ollutkaan tilannut mitään suomalaisista kaupoista, koska opettelin sen ulkomailta tilaamisen.. No, pitäähän sitä suomalaistakin suosia. Loppuun laitan vielä Beautycosmeticsin tilauksen, joka minulle saapui toissapäivänä.

Ensin kuitenkin Jt- Cosmeticsin tilaus. Eksyin pitkästä aikaa kyseisen kaupan sivuille selailemaan mitä siellä on tarjolla. Toimitus siellä on kyllä nopeaa, että voin vaan suositella. Lösin kyseisestä kaupasta sitten seuraavia juttuja.

Jt-Cosmeticsin tilaus

Eli mukaan lähti pullollinen Mia Secretin asetonia sekä sulka water decalsseja sekä koira sabluunoita. Ensin löysin kyllä nuo decalssit sekä sabluunat, mutta en vain niitä viitsinyt tilata, joten pullollinen asetonia lähti matkaan mukaan sen takia.. :D

Sitten Kynsikaupan tilaus. Sinne tein tilauksen tosiaan ihan puhtaasti nuiden siveltimien takia. Paketissä oli 15 erilaista sivellintä, joista muutaman muistaakseni lahjoitin siskolleni. Kuvassa nuo siveltimet eivät oikein näy, koska ovat iloisesti lävähtäneet päällekäin. :D Tilasin sitten samalla muutaman kynsinauhaveitsen, joista toisen lahjoitin siskolleni. (Yllätys, yllätys) :D

Tilauksen mukana saapui sitten muutama juttu. Testiin sain Coralin Las Vegas- kokoelmaan kuuluvat lakat Elvis ja Nevada. Elvis on tuo sininen ja Nevada kultainen, kynsikoristeluteippiä sekä viilan. Näistä on luvassa juttua ihan pikimmiten! :)

Kynsikauppa.comin tilaus

Sitten se Beautycosmeticsin tilaus. En kyllä yhtään muistanut mitä sieltä oli tulossa, muutakuin nuo Jolly Jewelsit. No, olipahan mukava aukoa pakettia, kun ei muistanut mitä sieltä on tulossa!:D Kuitenkin mukaan oli tarttunut seuraavanlainen seurue.

Catherine Arley: 804, Golden Rose Sweet Color: 49, With Protein: 318, Jolly Jewels: 102, 103,104,116
Eli aika Golden Rose painotteinen satsi. :D Siskolleni tilasin kyllä myös nuo Golden Rosen 49 ja 318 lakat. Ja niinkuin aiemmassa postauksessa kerroinkin, olin tosiaan tilaamassa vielä tuota Jolly Jewels 101, mutta se olikin kokonaan loppu. :( Harmi, sillä sen myötä Jolly Jewels kokoelmani olisi ollut täydellinen. Lohduttaudun kuitenkin sillä, että puuttuva lakka on tulossa minulle Polishinaililta.

No, tässä kaikki tältä erää. Huomenna sitten taas uudet kujeet. :)

2 kommenttia: