Kynsilakkani

torstai 14. helmikuuta 2013

Ystävänpäivää ja karvaisia kaveruksia

Lukijoilleni hyvää ystävänpäivää! :) Ja koska nyt on ystävänpäivä niin tein sitten ystävänpäivä- aiheiset kynnet. Hirveästi oli mielessä erilaisia koristeluja kynsiin, mutta tänä aamuna kaikki olivatkin sitten kadonneet mielestä.. Yllättäen. Pitäisi opetella kirjoittamaan muistiin mitä on tekemässä kynsille niin ehkä ne joskus pääsisivät kynsille asti. :D Mennään nyt kuitenkin niihin kynsiin.

Yksi lakka testaamattomien listalta taasen pois. Tällä kertaa Moyran 43 pinkki hololakka. Holoefekti ei tässä lakassa ole mitenkään suuri, mutta vaikea sitä oli kameraan vangita kuitenkin. Holottomuutensa lakka saa kuitenkin anteeksi kauniilla värillään ja levittyvyydellään. Kynsilläni tätä on yksi kerros ja levitys oli mutkatonta. Tykkään ihan suunnattomasti! Kyseisen lakan olen tilannut Polishinaililta. Katsokaa miten kaunis se on.

Moyra- 43


Ja sitten koristeluihin. Jotka olisivat mitä luultavammin paremmin onnistuneet akryylimaaleilla, mutta koska omani ovat vielä matkalla piti minun tyytyä koristelulakkoihin. Tein sitten jokaiseen kynteen kaksi sydäntä Delian valkoisella koristelulakalla ja hieman hopeista keskelle. Ihan kivat näistä tuli, mutta kyllä nämä viimeistään huomenna lähtevät poistoon.Käytetyt tuotteet:

- Aluslakka: Paese Cosmetics- Acrylic Nail Hardener
- Moyra- 43
- Delia- valkoinen ja hopea koristelulakka
- Pikakuivattaja: Cesars Secrets Rapid Dry Top Coat

Edellisessä postauksessa kerroinkin siitä Misshan lakasta, jonka pullo on sydämen muotoinen. Tässäpä siis kuva siitä, onhan sentään ystävänpäivä.

Missha- Dazzling 01
Itse Misshan lakassa on punaista ja sinistä glitteriä sekä tikkuhilettä seassa. Oikein mukava tuttavuus siis. :) Tässä vielä se sydänpullo, söpö kuin mikä.


Sitten esittelyyn pääsevät ensikertalaisina meidän pienet lapsukaiset. Koirat siis. :D Niitä meillä on kaksi, Aimo ja Elmo ja he esittäytyvät nyt.

Aimo
Aimo on chihuahuan, jackrusselinterrierin sekä kleinspitzin sekoitus. Koko kleinspitzia ei kyllä koirasta huomaa. Aimo on nimestään huolimatta narttu ja tällä hetkellä iältään 1v ja 7kk. Pikku karvapallero. Tai no, kaulasta alaspäin Aimo on aivan kalju, joten en tiedä voiko sitä niin karvapalleroksi kutsua. :D Aimo tuli meille lokakuussa 2011 ja on kyllä melkoinen energiapakkaus.

Elmo
Elmo taasen on villakoiran ja mäyräkoiran sekoitus. Villakoiraa ei kyllä Elmossa ole ikinä huomattu, kyllä se mäyräkoira on. Elmokin on nimestään huolimatta sitten narttu. :D Elmo on iältään 1 v ja tuli meille kesäkuussa 2012. Melkoinen energiapakkaus on tämäkin tapaus ja varsinkin, kun leikkivät Aimon kanssa keskenään niin meinaa itseltään loppua puhti vain sitä touhua katsellessa..:D No ei nyt ihan, mutta ei se kaukana ole.

Tällaista tällä kertaa, viettäkää mukava ystävänpäivä! :)

Ps. Kun 40 lukijaa paukahtaa rikki, tapahtuu jotain mukavaa....; )

6 kommenttia:

 1. Ihana lakka,hyvää ystävänpäivää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää ystävänpäivää myös eekulle! : )

   Poista
 2. Voi ei noi teidän hauvat on ihania!

  Kivaa ystävänpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on hellyyttäviä.:)

   Hauskaa ystävänpäivää myös sinulle!:)

   Poista