Kynsilakkani

tiistai 12. helmikuuta 2013

Ostoksia part. 20

Luvassa Ebayn ostoksia, koska tekemäni lakkaukset epäonnistuivat täysin.. :D Ei pitäisi ikinä tehdä kynsiä kiireessä, kun tiedät olevasi menossa pian töihin. Ei siitä mitään tule. Huomenna sitten uusia yrityksiä lakkauksien suhteen. Nyt kuitenkin ostoksiin, jotka ovat yhtä lakkaa lukuunottamatta Etude Housen lakkoja. :D Innostuin kyseisen merkin lakoista hieman.. Tältä kuitenkin näytti koko saalis.


Eikö ole söpöjä?

Etude House: Mintchoco Chip, Lemon Sherbet, Apricot Candy, Strawberry Stars Candy, Missha: Dazzling- 01, Etude House: If The White Witch ja Melts With Love
Nuo Etude Housen jäätelötötteröt oli heti pakko laittaa tulemaan, kun nuo Ebaystä bongasin. Ihan mielettömän söpöjä! Ja nuo lakkojen nimetkin tekee niistä entistä söpömpiä. :D Ihania. Sitten bongasin Missha merkin lakkoja ja laitoin niistä tulemaan yhden. Tuo pullo on muuten sydämen muotoinen, unohdin ottaa siitä kuvan. No, voin laittaa seuraavaan postaukseen kuvan siitä, se on niin söötti. Kaksi jälkimmäistä Etude Housen lakkaa ovat tämmöisestä paketista:

Etude House: If The White Witch ja Melts With Love
Tämä siis oli jonkinsortin Limited Edition paketti viime joululta. Näitä If Story Nail Kittejä on neljää erilaista. Nyt varmaan arvaattekin, että kyllä, meikäläiselle on ne loput kaksi vielä tulossa. Oli pakko säästää nuo pakkauksetkin, jokin niissä viehätti niin etten raaskinut niitä pois heittää. :D

Sitten jatketaan eteenpäin.

Etude House: Prom Queen, Evening Dress, Halloween Day, Pajama Party, Jack O' Lantern ja Flickering Light

Ja lisää Etude Housea.. :D Nämä vaan on niin erilaisia ja ihania lakkoja, että pakko näitä oli haalia. Ihan mahtavia! Kaksi jälkimmäistä olivat tämän näköisessä setissä:

Etude House: Jack O' Lantern ja Flickering Light
Tässäkin tapauksessa nämä olivat Limited Edition paketissa. :) Ja kuten kuvasta voi päätellä, tämä oli halloween- setti. Ihania kaikki!

Tämän postauksen tarkoitus ei ollut aiheuttaa kenellekkään ostosvimmaa, mutta jos niin kävi niin olen hyvin pahoillani. :D Pahoittelen myös tekstin vähyyttä, mutta ei riitä sanat kuvailemaan näitä ihanuuksia!


Tuliko himo Etude Housen lakkoihin?

8 kommenttia:

 1. Voi luoja :D iha muutama lakka kotiutunu :D

  VastaaPoista
 2. Herkun näköisiä jäätelölakkoja! Mä tasan tuun pöllimään ne :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on herkkuja!:D Eih, varashälytintä asentelemaan siis!;D

   Poista
 3. Tosi kivoja lakkauksia sulla! Meni heti monta aikaa tätä blogia selatessa! :) Aiheutit mulle tällä postauksella jäätävän ostomanian näiden lakkojen suhteen.... Mur! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Tervetuloa lujaksi! Heh, pahoittelen suuresti... ;D

   Poista