Kynsilakkani

keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Mustia sulkia

Eilen minulle saapui Polishinailin tilaus, josta olin tilannut muutamat lakat taasen. Sen voisin esitellä teille huomenna. :) Kuitenkin, olin tilannut sieltä Flormarin vihreän lakan, koska se vaan näytti niin upealta. Se sitten päätyi heti tänään kynsilleni.

Flormarin lakka nro. 50 on ihana vihreä lakka, ihastuin taas. Kynsilläni tätä on yksi kerros, joten peittää mainiosti. Aivan ihana. Ajattelin sitten leimata pitkästä aikaa sulkia kynsilleni, mutta sitten päädyin testailemaan kiekolle sulan tekoa itse. Lopulta otin käteeni Delian mustan koristelulakan ja tein sitten itse sulat kynsiini. Oon niin tyytyväinen näihin, kerrankin oikeasta kädestäkin tuli hyvä! Mukava tuijotella kynsiään, kun on tekeleisiinsä tyytyväinen. :) Tällaiset niistä sitten tuli:Tuo vasemman käden keskisormen kynsi on kyllä ihan kiero.. En ymmärrä mikä sitä vaivaa. :D Ehkä se suoristuu siitä joskus.Käytetyt tuotteet:

- Aluslakka: Paese Cosmetics- Acrylic Nail Hardener
- Flormar: 50
- Delian musta koristelulakka
- Pikakuivattaja: Cesars Secrets Rapid Dry Top Coat


Mielipiteitä? :)

9 kommenttia:

 1. Nää on kyllä tosi kauniit! En ymmärrä, miten oot saanut noi sulkien reunat noin "ilmavan" näköiseksi :D. Kyllä kelpaa ihailla :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!:) Sudin vain erimittaisia viivoja niin tuli tuo sulkamainen muoto siitä.:) Kerrankin oikea käpäläkin onnistui!:D

   Poista
 2. On kyl hauskat, taidan joskus varastaa idean. :D

  VastaaPoista
 3. Ihanat kynnet! =) tosi hyvin sait nuo tehtyä ja tuo vihreä lakka on ihanan värinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ihastuin kanssa tuohon vihreään.<3

   Poista