Kynsilakkani

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Katuruusu

Kynsiä taasen kerran. Tällä kertaa mielessä oli erittäin hyvä suunnitelma kynsille, mutta se hiukan muuttui matkan varrella... :D Huomenna voisin toteuttaa sen mikä tänään oli mielessä. Tulossa myös pientä ostospostausta jälleen kerran.

Tänään siis lakkailin kynnet tavalla, jolla en muuten ole ikinä aikaisemmin lakannut! Eli lakkasin pikkurillin ja etusormen kynnet Beauty UK:n Street Rose lakalla, Väriltään se on ehkä hiukan punertavanruskea. ( Oon niin huono näissä väreissä...) :D Nimettömän, keskisormen ja peukalon kynnet lakkasin sitten Color Clubin Love' Em Leave ' Em lakalla, johon rakastuin täyttä häkää. Aivan ihana vaaleanruskea/ nude hololakka. Holoefekti tässä on hyvin vähäinen ja käsiä täytyikin käännellä ja katsella eri valaistuksessa ennenkuin näki sen efektin. Auringonpaiste olisi ihan mukava.

Street Rose peitti mainiosti ensimmäisellä kerroksella, mutta laitoin varuiksi toisen kerroksen. Kuivui myös nopeasti ja levittyi kuin unelma. Tästä lakasta ei siis ole mitään huonoa sanottavaa. Love' Em Leave' Emiä on kynsillä myös kaksi kerrosta. Kyseisestä lakasta ei ole mitään huonoa sanottavaa. Muistin sitten lopuksi minulla olevan metallinhohtoisia helmenpuolikkaita, jotka olen joskus muinoin Mimaxilta tilannut. Etsin hyrrän kätösiini ja laitoin sitten pikkurilleille ja etusormille haalean roosan värisiä helmenpuolikkaita. Kuvissa ne tosin näyttävät kultaisilta, mutta anyways.. Tykkään näistä ihan mielettömästi!




Seuraavassa kuvassa Love' Em Leave' Emin holomaisuus on nähtävissä. Ihana.


Käytetyt tuotteet:

- Aluslakka: Paese Cosmetics- Acrylic Nail Hardener
- Pikkurilli ja etusormi: Beauty UK: Street Rose
- Nimetön, keskisormi ja peukalo: Color Club: Love' Em Leave' Em
- Helmenpuolikkaiden kiinnitykseen: W7- Diamond Topcoat
- Pikakuivattaja: Cesars Secrets Rapid Dry Top Coat


Mielipiteiden heittäminen on hyvin suotavaa! :)

10 kommenttia:

  1. Sinähän olet pahempi ostaja kuin minä :D Tai sitten.. olen saanut kilpailijan ;D

    VastaaPoista
  2. Ihan kivat kynnet. Musta viimeisessä kuvassa lakat näyttäytyvät parhaiten oletettavasti oikeassa sävyssä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa viimeiaessä kuvassa ne tosiaan on lähimpänä oikeaa sävyä. En nähtävästi unenpöppörössä ole sitä tajunnut mainita. :D

      Poista
  3. Ihanat kynnet :) hehe ei tule huonoa omaatuntoa omista ostoksista kun siun blogia lukee :D tosin vähän meni pieleen se vähäinen ostaminen miulla kun tilasin Ihanien Kynsien alesta 8 China Glazea... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emmi. :) Haha, en kai minä nyt niin paljoa ostele?;D Ite en sortunu Ihanien Kynsien aleen ollenkaan! :D

      Poista
    2. No eeet, mutta silti ihanaa että joku muukin ostelee etten tunne huonoa omaa tuntoa mun osteluista ;D

      Poista
    3. Haha, ei tarvii potea huonoa omatuntoa.:D

      Poista