Kynsilakkani

tiistai 5. helmikuuta 2013

Jolly Jewels 105

Parrasvaloihin astuu Polishinaililtä tilaamani Golden Rosen Jolly Jewels lakka 105. Tästä lakasta tulee mieleen indielakka, tämä on ihan mahtava! Odotan vain innolla, että saan kaikki loputkin Jolly Jewelsit hyppysiini! Tämä kyseinen 105 lakka on kyllä sellainen mikä ei koristeluja kaipaa kaverikseen. Sen verran näyttävä lakka tämä on.

105:ssa on vaaleanlila pohjaväri, jossa on seassa pienempää violettia glitteria ja isompaa vihreää glitteriä. Sopivat kyllä hyvin yhteen, sitä en voi kieltää. Tämä luultavasti peittäisi itsekseen kolmella kerroksella, mutta koska minulla oli jo melkein kiire töihin niin turvauduin laittamaan alle Golden Rosen Matte 08:n. Siitäkin minun piti ottaa kuva, mutta no se unohtui. :D Matte 08:si on kuitenkin ihana violetti lakka, joka kuivuu mataksi.

Matte 08:n päälle laitoin sitten kaksi kerrosta Jolly Jewelsin 105:ta. Voi, olen niin ihastunut kyseiseen lakkaan! Lakka kuivui nopeasti ja glittereitä ei tarvinnut yhtään noukkia pullosta, en keksi mitään huonoa sanottavaa tästä yksilöstä. :)  Muutamassa kynnessä glitterit hieman sojottaa, mutta ei se menoa haitannut. Tältä se lakka sitten näyttää:

Tässä vielä 105:nen lähikuvassa. Ihastelkaa!


Käytetyt tuotteet:

- Aluslakka: Paese Cosmetics- Acrylic Nail Hardener
- Golden Rose Matte- 08
- Golden Rose Jolly Jewels- 105
- Pikakuivattaja: Cesars Secrets Rapid Dry Top Coat

Ihastuitteko? 

12 kommenttia:

 1. On kyllä hauskan näköinen lakka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, kiva kun on hiukan erikoisempi. :)

   Poista
 2. Kiva lakka,noi on kyl hienoja lakkoja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Kiva, että ilmestyy vähän tollasia erikoisempiakin lakkoja. :) Nyt odotellaan vain että kaikki kotiutuu.. :D

   Poista
 3. Se on kyllä nätti! Mäki sain jo omat Jollyni eilen, mutta tätä sävyä mulla ei olekaan.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitkäs Jollyt sulle kotiutui?:) Tämä lakka on kyllä niin herkku, että taisi singahtaa lemppareihin. :)

   Poista
 4. Mulle tuli 102, 106, 112, 113 ja 114, joista kaikki muut taitaa olla kirkaspohjaisia glittereita paitsi tuo 113 on pinkkipohjainen, jota vois myös indieksi sanoa... Tuoreimmassa blogipostauksessani nuo näkyvät myös, joskin vasta pulloissa. :)

  Toivon että tyydyin näihin viiteen, mutta esimerkiksi tää tän postauksen lakka saattaa käydä vielä houkuttelemaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävinkin jo kurkkimassa, hyvältä näytti! :) Itse lähdin näitä tilaamaan tämän perässä, mutta köpelöstihän siinä kävi.. :D

   Poista
 5. Tää on kyllä nätti lakka ja tosiaanki, violetti ja vihreä sopii älyttömän hyvin yhteen =)

  VastaaPoista