Kynsilakkani

tiistai 26. helmikuuta 2013

Moyrat esittäytyvät

 Emmi pyyteli kauniisti swatcheja edellisessä postauksessa vilahtaneista Moyran lakoista. Täältä siis pesee! Kaikki Moyran lakat olen tilannut Polishinaililta. Olen kyllä ollut tähän mennessä tyytyväinen näiden lakkojen laatuun. Hinnaltaan nämä ovat olleet muutaman euron, joten siihen nähdekkin olen erittäin tyytyväinen näihin. Harmi tosin on ettei näillä lakoilla ole nimiä vaan numerot. Paljon helpommin muistaisi lakan millainen se on jos sille olisi annettu nimi. No ei se numero näitä lakkoja pahenna. Nyt kuitenkin itse asiaan. Lakat on lueteltu vasemmalta oikealle.

Moyra: 43, 66, 91, 92, 98, 99, 100, Metal Effect: 305, Pastel Shades: 602
Ja sitten swatcheihin.

Moyra: 43, 66, 91, 92, 98, 99, 100, Metal Effect: 305, Pastel Shades: 602

43: Pinkki hololakka, joskaan ei omaa niin suurta holoefektiä. Kyseistä lakkaa olen käyttänyt tässä lakkauksessa. Kiekolla lakkaa on yksi kerros.
66: Aivan mahtava neonvihreä lakka. Luonnossa vielä räikeämpi. Kiekolla lakkaa on kaksi kerrosta.
91: Hopeinen foil-lakka. Peitti täydellisesti yhdellä kerroksella ja mitä luultavammin soveltuu leimaukseen mainiosti. Täytynee se testata pikapuoliin.
92: Vaaleanpunainen/pinkki foil-lakka. Tämäkin peitti yhdellä kerroksella, joten luultavasti tämäkin yksilö sopii leimaamiseen.
98: Hailakan vaaleanpunertava lakka. Kiekolla tätä on kolme kerrosta. Yksinään ei luultavasti kynnellä peitä, mutta toisen lakan päällä ajaa varmasti asiansa. Tämäkin siis piakkoin testaukseen.
99: Hailakka lila duochromemainen lakka. Kiekolla tätä on kolme kerrosta. Uskoisin soveltuvan toisen lakan päälle. Tämäkin testattava.
100: Pinkki/ fuchsia glitterlakka. Kiekolla tätä on kaksi kerrosta. Kerrassaan valloittava.
305: Kultainen metallilakka. Kiekolla tätä on yksi kerros, joten uskoisin tämän sopivan myöskin leimaukseen. Päällyslakan kanssa tästä tulee varmasti mainio, kuvassa se on aavistuksen mattamaisen näköinen ilman päällyslakkaa.
602: Vaaleansininen lakka. Kiekolla tätä on yksi kerros.

4 kommenttia:

  1. Oi nämä näyttävät ihanilta :D pakko kai on tuossa maaliskuun lopulla laittaa tilaus tuonne Polishnailille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen!;D Siellä tosiaan postarit päivittyy aina automaattisesti sen ostoskorin mukaan.:)

      Poista