Kynsilakkani

lauantai 9. helmikuuta 2013

Ostoksia part. 19

Luvassa niitä luvattuja ostoksia. Nyt vuorossa Polishinailin tilaus. En voi kyllä kuin kehua kyseistä kauppaa, yhteydenotto sinne on mutkatonta ja sieltä vastataan erittäin nopeasti. Itse tilaus saapuu viimeistään viikossa perille ja lakat on hyvin pakattu. En voi kuin suositella. :) Mennään nyt itse asiaan eli tilaukseen. Ensimmäisessä kuvassa kaikki saapuneet rivissä.


Seventeen: 104
Huomasin sivuilla Seventeen merkin flakies lakkoja, joista minulle lähti tulemaan kyseisen merkin flakies 104. Kuvastakin huomaa sinisen 'hohteen' lakassa. Mustan päällä lakka voisi olla mitä mainioin.

Golden Rose Jolly Jewels: 106, 107, 109
Juu, hieman lisää Jolly Jewelseja! Oon vaan niin kuolannut näitä, ihan mahtavia jokainen! Kivaa, kun tupsahtelee hieman erilaisia lakkoja markkinoille. Se tosin tietää rahanmenoa,  tai ainakin yleensä.. Ei näitä voi kuin tuijotella!

Golden Rose Jolly Jewels: 112, 113, 115
Ja lisää Jollyjä. Glitterharakkani on hetken tyytyväinen, kunnes lisää glitteriä saapuu. ;D Tykkään niin kovasti näistä! Kenelle iski himo ostaa näitä? Swatchit annan julki, kunhan puuttuvat pullot saapuvat. Tai no katsotaan maltanko siihen asti odottaa. ;D

Sitten muutamat satunnaiset:

Layla: Ocean Rush, Pupa:032, Color Club: Wild At Heart, China Glaze: First Class Ticket
Fb:n kynsikirpparilta ostin Laylan Ocean Rush hololakan. Tämä on se lakka, jonka taannoin tilasin Chez Delaneyltä, mutta se päätyi siskoni hellään huostaan. Fb:n kirpparilta tarttui mukaan myös Pupan hololakka 032.

Ja sitten minulle kotiutui Color Clubin Wild At Heart! Manailin silloin Cesarsshopin alen aikaan, kun en kerennyt tätä kotiuttamaan ollenkaan. No, diilaillessani Emmille Orlyn lakkoja hän sitten kyseli haluaisinko, että hän lähettäisi minulle CC:n Wild At Heartin vaivanpalkaksi. Hänellä, kun näitä sattui olemaan kaksinkappalein. Ja tottakai tahdoin! Eilen se sitten kotiutui minulle. Kiitos vielä kovasti Emmi! <3 Tämä lakka on aivan mahtava!

Sitten siskoni kävi pyörähtämässä, eli siis hakemassa tilaamani lakat itselleen ja hän sitten toi minulle China Glazen First Class Ticketin, koska ei sitä itse ole tullut käyttäneeksi. Ihana lakka, joten tottakai se kokoelmaani mahtuu.. ;)

Siinäpä ne tällä kertaa.

9 kommenttia:

 1. Huh, olipas siinä taas paljon kaikkea yli-ihanaa!

  VastaaPoista
 2. Tääl on just toi 113 kynsillä, ja se on nätti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se näyttää pullossakin jo niin hurjan hyvältä!

   Poista
 3. Hyvä, että tykkäsit Wild At Heartista :) aika kauan se matkasikin jos vasta eilen sen sait :D mutta hyvä että perille saapui :)

  VastaaPoista