Kynsilakkani

lauantai 23. helmikuuta 2013

Vesiväriä kynsillä

Kaikki alkoi siitä, kun luin Künsii- blogia kirjoittavan Hannelen kirjoittaman tekstin aiheesta ja kyseisestä tekstistä löytyy muuten tutokin tähän. Tutoon pääset tästä. Kyseinen tekniikka näytti niin kivalta sekä samalla niin helpolta. No nämä kynnet olivat toinen yritykseni. Ensimmäisellä kerralla valitsin liian peittäviä lakkoja ja tulos oli aivan kamala. Jouduin niitä sitten yhden yövuoron ajan katselemaan ja aamulla heti töistä päästyäni oli minun pakko poistaa ne lakkaukset. Ihan hirveät.

Tänään ajattelin sitten testata uudemman kerran kyseistä vesiväri- tekniikkaa ja valitsinkin kaksi ei niin peittävää lakkaa uhreiksi. Valitsin Saffronin Light Bluen, joka on vaaleansininen lakka ja huomaa ettei se oikein peittävä ole, kun sitä kuvissa ei juuri huomaa. :D Soveltui siis mainiosti tähän hommaan. Halusin sitten vähän pinkkiä kaveriksi ja päädyin Aden Cosmeticsin pinkkiin, jossa on hieman kultaista hohdetta mukana. Sitten ei muutakuin sivellin käteen ja hommiin. Tällaiset sain sitten hetken tuhrailtuani aikaiseksi.
Ihan hyvin onnistuivat! Hetken näitä tuijoteltuani en niitä halunnut jättää näin paljaiksi vaan halusin jotain ällösöpöä mukaan. Niimpä tutkiskelin laattojani ja löysin OB39 laatan, joka oli tähän hommaan täydellinen. Leimauslakaksi valitsin LA. Colorsin Hot Bloodedin, koska muistelin sen peittäneen mainiosti. Ja hyvin se tähän hommaan soveltui. Vasemman käden pikkurillin leima hieman lipsahti, mutta heti sen jälkeen leimailu rupesi taas sujumaan. :D
Käytetyt tuotteet:

- Aluslakka: Paese Cosmetics- Acrylic Nail Hardener
- Isadora- Plain White
- Saffron- Light Blue
- Aden Cosmetics- Pinkki
- Leimat laatasta: OB39
- Leimauslakkana: LA.Colors- Hot Blooded
- Pikakuivattaja: Cesars Secrets Rapid Dry Top Coat


Oletteko itse kenties testanneet tätä vesiväri-tekniikkaa? :)

8 kommenttia:

 1. Onpa tosi söpöt :) Miten tämä vesivärijuttu siis tehdään? Minulta on mennyt kokonaan ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Nämä olisi helposti sopineet myös ystävänpäivän kynsiksi. Tuossa alussa onkin Künsii- blogiin linkki, jossa on tuto tähän hommaan. :) Simppelit ohjeet löytynee siis sieltä! :)

   Poista
 2. Näistä tuli ihanan hempeät! :) Kiva, kun linkkasit mulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo sydämet kruunas tämän ällösöpöyden. :D

   Poista