Kynsilakkani

tiistai 26. helmikuuta 2013

Hoo nelonen

Tällä kertaa kynsille päätyi simppelit lakkaukset, koska tätä lakkausta halusin kokeilla ensimmäistä kertaa. Samantien tiesinkin jo mitä lakkoja tähän tulen käyttämään, joten ei muutakuin tuumasta toimeen. Ja taas tipahti testaamattomien lakkojen listalta kaksi pois. On siellä tosin edelleen aikamoinen lista testaamattomia.. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa. Tai ainakin sopii toivoa niin.

Nyt kynsilleni päätyi siis Moyran 602, vaaleansininen lakka. Söpö kuin mikä. Peittikin yhdellä kerroksella. Huomaa kevään olevan tulossa, kun pastellinsävyt eksyvät kynsille. Ja holot. Aurinko puuttuu edelleen..

Moyran kaveriksi kynsille pääsi Beautycosmeticsilta hankkimani Perfect Holographic- sarjan lakka H4. Taas nimettömiä lakkoja, kyllä tympii. Kyllä näin kaunis lakka ansaitsisi ehdottomasti nimen! H4 on vaaleansininen hololakka. Kynsille sudin tätä on yhden kerroksen ja holoefekti on aivan mieletön! Ei voi kuin tuijotella taas käpäliään. Mieskin jopa kehaisi kyseistä lakkaa! Silloin lakan täytyy olla siis erittäin upea.

Meinasin nuiden kahden lakan rajalle laittaa vielä strasseja, mutta sitten melkein tulikin jo kiire töihin. Strassit jäi siis laittamatta.. Ihan hauskat ne mielestäni on nuinkin vaikka jäikin hieman epätasaiseksi joissakin kynsissä tuo raja. Toisella kertaa sitten varmaan onnistuu paremin. :) Nyt kuitenkin luvassa muutamat kuvat, koska en osannut päättää mitkä kaikista ottamistani kuvista julkaisisin. :D Viimeisessä kuvassa holoefekti on kaikista mahtavin.

Ja kiero keskisormen kynsi..
Käytetyt tuotteet:

- Aluslakka: Paese Cosmetics- Acrylic Nail Hardener
- Moyra- Pastel Shades: 602
- Perfect- Holographic: H4
- Pikakuivattaja: Cesars Secrets Rapid Dry Top Coat


Mitäs tuumaatte? Onko teihin iskenyt holokausi?

9 kommenttia:

 1. Kivat ja noi holot on ihania.Täytys kai saada nekin hankittua

  VastaaPoista
 2. Ihanat kynnet! :) Minuun on myös iskenyt kunnon holokausi :D en malta odottaa kesää kun saa käyttää niitä ja aurinko paistaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään.:D Siispä otan vähän varaslähtöä jo nyt ;D

   Poista
  2. Samoin ;D nuo Perfectin holot ovat ihania <3

   Poista
 3. Ihanat kynnet ja noi värit. Sopii niin hyvin yhtenn <3 aww!!!!

  VastaaPoista