Kynsilakkani

sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Stylenomics

Muutamaan päivään ei ole päähän juolahtanut minkäänmoista ideaa kynsille. Nyt sitten keksin leimata uudella Bundle Monsterin laatalla, joka luokseni saapui perjantaina Adeninalta. Adeninaltahan mm. löytyy A-Englandin lakkoja, joihin itsekin sorruin..Nyt täytyy kuitenkin hieman kehua kaupan toimintaa. Olen nyt tehnyt kyseiseen kauppaan kaksi tilausta ja molemmat ovat saapuneet minulle seuraavana päivänä tilauksesta! Aivan järkyttävän nopeasti siis. Tämä on äärettömän positiivista, joten jatkossakin tulen käyttämään kyseistä kauppaa. :)

Nyt kuitenkin itse asiaan eli kynsiin. Kuten aikaisemmin kerroin niin testasin tosiaan Bundle Monsterin leimauslaattaa tänään. Alle sudin vielä testaamatonta Essien Stylenomicsia, joka on todella tummanvihreä lakka. Siis niin tumma, että kynsillä se näyttää mustalta. Mieskin melkein säikähti minulla olevan mustat kynnet kunnes katsoi pulloa. " Pullossahan se on tummanvihreää, näyttää ihan mustalta." Niin näyttää, mutta eipä tuo haittaa ollenkaan.

Sitten ajattelin testata kuinka Moyran hopeinen foil-lakka numeroltaan 91 toimisi leimaamisessa. Ja toimihan se moitteetta. Tässäpä siis yksi hyvä vaihtoehto hopeiseksi leimauslakaksi. Kyseistä lakkaa saa tilattua Polishinaililta. Halusin palavasti kokeilla Bundle Monsterin 301 laatasta leimausta. En nyt saa päähäni miksi kutsuisin tuota kuviota..( Kiitos yövuoron ja ajatuksenkulun.) Ei se nyt ihan roiskekuviokaan ole, mutta.. Kertokaa teistä ihanista lukijoista joku jos vain suinkin tiedätte/ keksitte paremman. :D


Käytetyt tuotteet:

- Aluslakka: Paese Cosmetics- Acrylic Nail Hardener
- Essie- Stylenomics
- Leimauslakka: Moyra- 91
- Leimat: Bundle Monsterin laatasta 301
- Pikakuivattaja: Cesars Secrets Rapid Dry Top Coat


Huomenna on sitten luvassa jotakin, joka on tässä tovin ollut kehitteillä.....

8 kommenttia:

  1. Ei oo todellista, mullakin on nyt essien stylenomics kynsillä. :D

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos :) Ite en niin tyytyväinen näihin ollu, mutta saivat luvan kelvata :D

      Poista
  3. Juuri lakkasin itsekin stylenomicsilla :)

    Ja sinulle on haaste blogissani :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mukava lakka on kyllä :)

      Kiva, käyn kurkkaamassa!:)

      Poista
  4. Eikö tuo kuvio kynnellä tuo mieleen liukuvärjäyksen? Vähän sellaisen ei niin huolitellun :). Mulla on itselläni tuo koko BM-kokoelma, mutta tuota en oo vielä ehtinyt kokeilemaan.

    Tykkään noista kynsistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpäs muuten tuleekin mieleen! Hyvä, kun sanoit!:D Nuissa BM:n laatoissa on kyllä tosi kivoja kuvioita, täytyy ehkä hommata useampi...;D

      Kiitos kovasti!:)

      Poista