Kynsilakkani

perjantai 15. maaliskuuta 2013

ABC: A= Aqua Suede

Hieman hiljaista on nyt ollut muutama päivä, ei vaan ole ollut aikaa eikä kyllä postattavaakaan. Ollut erittäin huonoja kynsipäiviä tällä suunnalla.. Ja ei, mitkään niistä eivät ole julkaisukelpoista materiaalia. Enkä kyllä kuviakaan niistä ottanut. Nyt kuitenkin itse asiaan. Muutamat lukijani toivoivat aakkoshaastetta käyttämättömistä lakoista ja ajattelin siihen tarttua kiinni! Erittäin hyvä toive, joten täältä pesee. Teen haasteen kynsilakan nimen mukaan, en merkin, koska mielestäni tämä oli parempi toteuttaa lakan nimen mukaan. :)

Haasteen päräyttää käyntiin ihanainen W7:n lakka, jonka eilen bongasin Tuurista Sallan kanssa siellä käytyäni. Kyseessä siis lakka nimeltänsä Aqua Suede, jonka nimensä puolesta voi jo päätellä sen olevan suede- lakka. Eli se on kuin mattalakka, mutta sisältää shimmeriä. Tämä yksilö on vaaleansinertävä, jossa on mukana hopeista shimmeriä. Peitti yhdellä kerroksella, levittyi hyvin ja kuivui ihan räpäyksessä. Aivan mahtava. Päälle lätkäisin sitten Gina Tricotin mattalakan.

W7- Aqua Suede
Tätä lakkaa en juuri tahtonut peittää mitenkään, enkä kyllä olisi kerennytkään koska oli kiire nukkumaan. :D Kaveriksi lisäsin sitten joka kynteen metalliset niitit, jotka kotiutuivat ebaystä.
Ja koska rapsin niitit pois ennen aikojaan, lisäsin sitten päällyslakan kynsille koska halusin nähdä miltä kyseinen lakka näyttäisi sen kanssa. Tässä tuloksia.Käytetyt tuotteet:

- Aluslakka: Paese Cosmetics- Acrylic Nail Hardener
- W7- Aqua Suede
- Gina Tricot- Mattalakka
- Metallisia niittejä
- W7- Diamond Top Coat


Kyllä tuo alkuperäinen lakan olemus hivelöi silmää enempi, kuin päällyslakan kanssa. Kumpi teidän silmään on parempi?

8 kommenttia:

 1. Mattana on kyllä paremman näkönen!

  VastaaPoista
 2. Mattana toimii huomattavasti paremmin:) Kiiltävänä on jotenkin....tavanomainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä. No, ompahan testattu kuitenkin. :D

   Poista
 3. Ihana lakka! :) itse tykkäsin myös enemmän mattana ja nuo niitit ovat ihanat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Himoitsin noita niittejä tovin ja sitten niitä oli saatava. :D

   Poista