Kynsilakkani

tiistai 12. maaliskuuta 2013

800+399=?

Kerran paistoi aurinko, tänään sataa taas lunta. Kyllä se kesä saisi jo tulla, vaikka töissä se hurahtaakin. Ehkä joskus. Nämä kynnet ovat oikeasti eiliseltä, jotka lähtivät väripilkkujen tieltä pois. Oli nämäkin kivat, en voi kieltää.

Halusin kynsilleni laittaa vihdoin Catherine Arleyn 800:sen joka on tummanpunainen hololakka. Holoefektiä tässä ei kyllä hirveästi näy, mutta hieman kuitenkin. Tällä lakkasin joka toisen kynnen kokonaisuudessaan. Kaveriksi otin sitten Kikon 399 hololakan, joka on tuollainen harmahtava beige väritykseltään. Tätä lakkasin sitten kynsille, joilla ei ollut Catherine Arleyn 800:nen. Molempia lakkoja lakkasin kaksi kerrosta, peittivät hyvin, kuivuivat hyvin ja vielä levittäytyivätkin ihan mutkitta!

Sitten rupesin miettimään koristeluja enkä oikeen jaksanut mihinkään erikoiseen ryhtyä. Siispä päädyin tekemään niin, että lakkaisin puolet kynnestä vinosti. Eli kynsiin, joissa oli Catherine Arleyn 800:sta lakkasin kärjet Kikon hololla 399. Ja ne joissa oli Kikoa lakkasin kärjet Arleyllä. Niiden rajalle asettelin dotting toolin avulla kultaisia hexglittereitä, jotka nekin hohtaa ties missä värissä, kun oikein katsoo.

Käytetyt tuotteet:

- Aluslakka: Paese Cosmetics- Acrylic Nail Hardener
- Catherine Arley- 800
- Kiko- 399
- Hexglittereitä
- Pikakuivattaja: Cesars Secrets Rapid Dry Top Coat


Miltäs nämä teidän mielestä näyttää? 

4 kommenttia:

  1. Uu miten nätit kynnet :) mie matkasin tänään lappeenrannasta kotkaan ja lpr'ssä oli ihana auringon paiste mutta täällä kotkassa sataa vain lunta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Emmi :) Saitko hyvin pakattua kaiken tarpeellisen mukaan?;D No Ähtärissä tulee niin perkeleesti tätä lunta etten kestä....:D

      Poista