Kynsilakkani

torstai 21. maaliskuuta 2013

Pulleeta huulta

Nyt ei olekaan luvassa mitään kynsiin liittyvää vaan huuliin! Huomasin nimittäin, että blogiini on ajauduttu useaan otteeseen Proclen Lip Volume hakusanalla. Kyseinen tuote on vilahtanut tässä postauksessa, jossa siis olen esitellyt huulirasvani. Ja nyt, koska he ketkä tällä hakusanalla ovat blogiini eksyneet ja haluavat saada jotakin oikeita kuviakin tuotteesta niin täältä pesee!

En muista missä alunperin tähän Proclen tuotteeseen törmäsin, kuitenkin jossakin kun etsin toimivaa huultenpullistajaa. :D Muutamat huultenpullistajat löytyykin tämän lisäksi ja olen ajatellut, että voisin nekin teille esitellä. Tiedän, että on ihmisiä jotka näitä tuotteita etsivät. Minä mukaanlukien. Satun vain pitämään pulleista huulista, kohtuuden rajoissa tottakai.

Proclen Lip Volume on siis huultenpullistaja, huulirasvamaisessa muodossa. Väriltään se on pinkki, mutta huuliin siitä ei väriä tartu. Huuliin ei satu tämän laiton jälkeen, vaan hieman kihelmöi ja polttelee. Polttelun tunne on hyvin pieni, ei mitenkään ahdistava. Itse ainakin pidän tuosta kihelmöinnin ja polttelun tunteesta huulilla. :D Ja se tunne kyllä häviää hetken kuluttua, eikä piinaa montaa tuntia. Erehdyin tosin pesemään meikit naamaltani, kun oli tätä Proclea huulilla.. No, vesi oli aavistuksen verran liian kuumaa ja siinä tilanteessa jos missä mietin, että huuleni varmasti irtoavat. Poltti ja kuumotti huulia niin vietävästi, mutta se meni hetken päästä ohitse. :D Älkää siis tehkö niin.

Nyt kuitenkin itse tuloksiin. Ensin on huulet ihan normaaleina, ilman mitään. Sitten on huulet kuvattuina muutaman minuutin päästä itse tuotteen laitosta ja sitten n. 10 minuutin kuluttua.

Normit
Muutaman minuutin jälkeen

Noin 10 minuutin jälkeen
Toimii siis! Ainakin omalla kohdallani. Nyt tietenkin mietitte mistä tätä saa? Nellyltä löydät tuotteen tästä ja Prettyltäkin tätä on saanut, mutta on luultavasti nyt loppu. Itse tuotehan on tämän näköinen:

Procle: Lip Volume

Oletteko kenties halukkaita näkemään muistakin pullistajista samanlaisia testauksia? Vai oliko tämä mielestänne ihan turhaa luettavaa? :)

9 kommenttia:

 1. Selkeä ero eikä tuolla ole paljoa hintaakaan, pitäisiköhän itsekin kokeilla :D Toisaalta mua pelottaa juurikin tuo polttelu kun muutenkin mulla on niin herkkä iho ja huulet :s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekin on niin ihmiskohtasta miten kukin tuon polttelun/kihelmöinnin tuntee. :) Ja tuo ei tosiaan paljoa maksa, niin ihan testimielessäkään tuo ei veisi vararikkoon. :D

   Poista
 2. Mun mielestä sulla on kauniit huulet ihan omasta takaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos. :) Itse en oikein ole sinut niiden kanssa. :D

   Poista
 3. tätä saa myös esim tokmanneilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää, koska itse en Tokmannilla asioi. :) Syystä että täällä ei ole. :D

   Poista
 4. mulle ei suostuta tilaa tota oon 14 v ja ylähuuli on tosi pieni :(

  VastaaPoista
 5. mistä sais tilattua ilman pankkikortin tai verkkopankin tietoja. niinku laskulla :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Tokmanneilta ainakin kuulemma löytyy! :)

   Poista