Kynsilakkani

torstai 28. maaliskuuta 2013

ABC: I- I'm Not Lion

Jellonaa luvassa. Nyt vasta sain aikaiseksi siirtää kuvat koneelle vaikka ne on siellä hetken jo olleetkin. Sen siitä saa, kun rehkii töissä niin ettei kerkiä eikä jaksa koneellekkaan istahtaa. Muutama vuoro vielä ja sitten koittaa parin päivän vapaat. Niitä odotellessa rustailen teille tekstiä. :D

Aakkoshaasteessa edetään jälleen, nyt vuorossa I eli China Clazen I'm not lion. Tämän lakan olen saanut Sallalta vaihtarin seurauksena. Kauan tätä himoitsinkin, mutta vihdoin sitten sain tämän omakseni. Ja onhan tätä ihana, ei siitä mihinkään pääse. Kynsille laitoin jellonaa kaksi kerrosta. Tämä lakka kuivuu mataksi, joten päällyslakka on ehdoton, jotta lakan kimallus tulee esiin. :) 

Kaveriksi laitoin sitten pitkästä aikaa tarroja. Hyvin nuo kynsille tarttuivat eivätkä jääneet kynnellä töröttämään. Niitä oli vaan perhanan vaikeaa saada irti arkista, koska olivat jokseenkin jämäköitä. Muutama meni ihan hajalle irrottaessani niitä arkista. Hieman meinasi olla pinna kireellä niitä laittaessa. :D Kyseiset tarrat olen saanut jonkun tilauksen kaupanpäällisenä.

Käytetyt tuotteet:

- Aluslakka: Paese Cosmetics- Acrylic Nail Hardener
- China Glaze- I'm Not Lion
- Tarroja
- Päällyslakka: W7- Diamond Top Coat

Lisäilin muuten tuonne Blue Dazzle postauksen loppuun muutaman kuvan lakasta ilman päällyslakkaa, jotta näätte kuinka "karhea" se on kuivuttuaan. :) Postaukseen pääset tästä.

Ja vielä on hetki aikaa osallistua arvontaan, johon pääset tästä.

4 kommenttia:

  1. I'm not lion on ihan sikaupeen näkönen lakka! Voi kun mieki joskus omistaisin sellasen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on ihan mahtava lakka! Suosittelen hankkimaan!:)

      Poista