Kynsilakkani

maanantai 25. maaliskuuta 2013

ABC: H- Halloween Day

Ensin täytyy mainita ensimmäisestä yhteistyökumppanistani, joka on Kynsikauppa.com . Itse olen muutamaan otteeseen kyseisestä paikasta tilannut ja en löydä mitään moitittavaa kyseisestä paikasta. Suosittelen siis tsekkaamaan jos ette vielä ole sitä tehneet. :)

Sitten asiaan eli kynsiin. Näissä kynsissä ei tosin pääosassa ole h:lla alkava lakka, mutta sitä näissä käytin kuitenkin. Eiköhän se siis ihan hyväksyttävää ole? ;D Epävirallista haasteen osaa toimittaa siis Etude Housen lakka Halloween Day. Halloween Day on kirkkaalla pohjalla oleva lakka, jossa on pientä violettia ja sinistä glitteriä sekä isompaa roosan väristä hexglitteriä. Itsenään tämä lakka ei juuri peitä, mutta topperina se on mukava.

Lakkauksissa pääosassa on sitten Tuurista kotiuttamani Orlyn Peachy Parrot. Ihana persikanvärinen lakka, jossa on havaittavissa aavistus kultaista shimmeriä. Peachy Parrot peitti hyvin kahdella kerroksella. Alla kuvaa persikkaisesta papukaijasta ilman koristeluja.
Sitten ajattelin ottaa akryylimaalit kätösiini ensimmäistä kertaa. Tai no, aikaisemmin kokeilin maalailua kerran.. Ja ei, se ei onnistunut. :D Näihin tosin olin erittäin tyytyväinen, yllättävän hyvät näistä tuli! Ottaen huomioon sen, että nyt olin ensimmäistä kertaa kunnolla tekemisissä maalien kanssa. Maalailin sitten Oumaxin mustalla akryylimaalilla jokaiseen kynteen kukkien ääriviivat. Kukkien "keskelle" töpöttelin sitten sitä Etude Housen Halloween Day lakkaa. Tämmöiset sain aikaiseksi.Muutaman päivän jälkeen sitten mattasin ne Gina Tricotin mattalakalla. Tykkäsin kyllä näistä matattuinakin! En meinannut hannoa poistaa näitä ollenkaan, koska olin kerrankin erittäin tyytyväinen kynsiini. Kyllä ne lopulta saivat lähtöpassit kynsiltäni ja taidan jatkossakin tarttua akryylimaaleihin!


Käytetyt tuotteet:

- Aluslakka: Paese Cosmetics- Acrylic Nail Hardener
- Orly- Peachy Parrot
- Etude House- Halloween Day
- Pikakuivattaja: Cesars Secrets Rapid Dry Top Coat
- Gina Tricot: Mattalakka
- Oumaxi akryylimaali: musta

Loppuun vielä pullokuva Etude Housen Halloween Daystä. Onhan se aika ihana.

Etude House- Halloween Day

Oletteko te kokeilleet akryylimaalailua? 

4 kommenttia:

 1. Ihanan värinen tuo persikan värinen lakka! :)

  Ei ole kyllä viälä tullut aikaiseksi kokeilla akryylimaaleja. En oikein tiedä mistä niitä sitten ostaisinkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana. :) Tiimaristakin saattas löytää, mutta sitten justiin Oumaxin maaleja saa mm. cesarsshopista ja adeninalta. :)

   Poista
 2. Kivat on :)!
  Aikoinaan kun enempi koristelin lakkailuja, hommasin akryylimaalit , mutta siihen se jäikin .. kertaakaan en maalaillut niillä kynsille , siihen aikaan käytin liimattavia tippejäkin x).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Itellänikin on pienen tovin olleet nuo, jos nyt opettelis kunnolla niiden käyttöä. :D

   Poista