Kynsilakkani

sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Salmiakkia keltaisella pohjalla

Katsastelin laatikoitani ja silmiini osui Innisfreen lakka 91, joka kantaa nimeä Spring Sunlight Sprout. Tai ainakin näin Ebayssä luki, uskokaamme siis niin. Kyseessä on keltainen lakka vihreällä shimmerillä, mutta harmillisesti shimmeri ei kynsillä näy. Tai sitten hyvin hyvin hennosti. Ei se kuitenkaan haitannut, koska itse lakka on muutenkin kaunis. Alempana on sitten pullokuva, josta shimmerin näkee hyvin.

Lakka peitti hyvin kahdella kerroksella ja kuivui suht nopeasti. Keväinen väri, sitä ei voi kieltää. Eri valaistuksessa otetuista kuvista huomaa, kuinka lakka näyttää ainakin omaan silmääni aavistuksen verran vihertävältä.. Ihan törkeässä kunnossa nuo kädet, mutta nämä ovat hieman vanhempaa tuotantoa joten käpälät ovat jo paremmat. :)


Päälle sitten laitoin Etude Housen lakkaa 905- Boom Boom Boom yhden kerroksen. Lakka on kirkkaalla pohjalla varustettu ja siinä on mustaa ja valkoista tikkuglitteriä sekä violetteja, punaisia, mustia, hopeisia ja valkoisia salmiakkiglittereitä. Hieman nuita glittereitä sai kalastella pullosta, mutta se nyt ei haitannut. Aivan ihanan erikoinen lakka! Tulee mieleen pelikortit tuosta lakasta.
Sitten vielä lähikuvat sekä Innisfreestä että Etude Housesta. Innisfreen pullokuvasta näkee hyvin tuon shimmerin.

Innisfree: 91- Spring Sunlight Sprout
Etude House: 905- Boom Boom Boom
Käytetyt tuotteet:

- Aluslakka: Paese Cosmetics- Acrylic Nail Hardener
- Innisfree: 91- Spring Sunlight Sprout
- Etude House: 905: Boom Boom Boom
- Pikakuivattaja: Cesars Secrets Rapid Dry Top Coat 

1 kommentti:

  1. Kivat! :) näistä tulee muuten salmiakki mieleen :D

    VastaaPoista