Kynsilakkani

lauantai 6. huhtikuuta 2013

Pinkkiä

Nyt tulee tuutista ulos pelkkä yksivärinen lakkaus, joilla mentiin muutama päivä ajanpuutteesta johtuen. Kaivelin laatikoitani ja etsiskelin sopivaa ehdokasta, jolloin käsiini osui Catricen Dazzling Pink. Lakka joka on pinkki ja aavistuksen verran siitä saattoi erottaa sinistä hohdetta. Se kynsille siis!

Lakan olen tilannut muinoin B Styleltä. Lakka peitti hyvin kahdella kerroksella ja kuivui suhteellisen hyvässä ajassa. Harmikseni tuo sininen hohde mikä pullossa näkyi ei juuri kynsillä näkynyt. Viimeinen kuva on otettu auringossa ja siinä näkyykin tuo sinisyys jonkun verran. Muuten se ei siis näkynyt kuin auringossa.

Alussa en oikein tiennyt tykätäkkö vai eikö tykätä tästä lakasta.. Loppuja kohti aloin kuitenkin tykkäämään tästä, joten kyllä tämä yksilö ainakin toistaiseksi vielä paikkansa lunastaa muiden lakkojen joukossa. Ja aina tämän voi laittaa eteenpäin, kun kyllästyy. :)


Käytetyt tuotteet:

- Aluslakka: Paese Cosmetics- Acrylic Nail Hardener
- Catrice- Dazzling Pink
- Pikakuivattaja: Cesars Secrets Rapid Dry Top Coat


Kuvat ovat nyt hieman pienempiä kuin tavallisesti, koska isommaksi laittaessa ne menivät aivan sumeiksi. :(

Edit. Nyt sainkin laitettua kuvat normaalin kokoisiksi ilman sumentumista.... En tiedä missä mätti. :D

4 kommenttia:

 1. Nätin sävyinen lakka. Toi viimeisin kiva on eniten silmäniloksi, kun siihen ei lankea varjoja ja kynnet kuvautuvat etusuunnasta; me likes! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt olin laiskalla päällä enkä jaksanut mennä boxiin kuvailemaan..:p Loppuvaiheessa tykästyin tähän lakkaan itsekin. :)

   Poista
 2. Mun mielestä tää on kivan värinen lakka! :)

  VastaaPoista