Kynsilakkani

keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

ABC: N- Navigate Her

Tämänkin kirjaimen kohdalla meinasi epätoivo saapua kylään, mitkään ideat eivät vain ottaneet onnistuakseen. Sitten sain jopa suht järkevän ja siedettävän näköiset räpellykset aikaiseksi. Aina ei voi onnistua eikä edes joka kerta. Kynsimasista liikkeellä.

Ännän lakaksi valikoitui Essien Navigate Her, ihana pistaasipähkinän värinen lakka. Yhdellä reilulla kerroksella olisi peittänyt, mutta sudin varuiksi kaksi kerrosta. Taattua Essietä, ei moitittavaa. Mietin koristeluja näihin tovin, olisin halunnut leimailla, mutta olin sittenkin liian laiska siihen puuhaan. Ajattelin sitten kokeilla taasen kynsitarroja! No, kyllä taas muistui mieleen miksi mielummin käytän decalsseja kuin tarroja.. Nuo tarrat on tulleet jonkinlaisena kaupanpäällisenä jostakin ja olivat tuollaista kohollaan olevia.

Katsotaan nyt ensin muutama kuva pelkästä Navigate Heristä kynsillä. On se niin keväinen. :)Ja sitten ne murheenkryynit. Itse tarrat näyttivät kivoilta, joten mikseipä niitä voisi testatakin. Hyvin irtosivat arkista, mutta eivät sitten tietenkään joka kynnelle suostuneet asettumaan. Repsottivat sitten niin pirusti vaikka kuinka koitin niitä painella kynsiin kiinni. :D Jos nuo tarrat olisivat hyvin nuolleet tuota pintaa, olisin näissä jopa voinut viihtyä. Ei nämä siis kauaa kynsille viihtyneet, kun tarrautuivat joka paikkaan kiinni. Harmi sinänsä.Käytetyt tuotteet:

- Aluslakka: Avon- 24k Gold Strenght
- Essie- Navigate Her
- Kynsitarroja
- W7- Diamond Top Coat
- Pikakuivattaja: Cesars Secrets Rapid Dry Top Coat


Onko muilla kynsimasennusta liikkeellä?

2 kommenttia: