Kynsilakkani

maanantai 22. huhtikuuta 2013

Ostoksia part. 26

Kuten jo eilen mainitsin tekemästäni Avonin tilauksesta niin nyt esittelen teille lakat, jotka sieltä tilasin. Nämä lakat kuuluvat Petal Impressions. kokoelmaan, joka pitää sisällään kuusi lakkaa. Nämä neljä laitoin viime tilaukseen ja seuraavassa tilauksessa tulee vielä yksi. Yhtä en kuitenkaan löytänyt ollenkaan, mutta se ei oikeastaan jäänyt harmittamaan.

Muuten en juuri ole syttynyt Avonin lakkojen väreille, ovat aika normiluokkaa. Nämä kuitenkin pistivät silmään kuvastoa selatessani ja pakko oli laittaa nämä tulemaan. Aika ihania ne kyllä ovatkin. Swatchit puuttuvat, koska vielä en ole aikaiseksi saanut näitä kiekolle. Laitan swatchit sitten jälkikäteen. Pidemmittä puheitta asiaan!Ensimmäisenä esittelyyn pääsee Blue Water Lilies, joka on vaaleansininen lakka kultaisella shimmerillä. Tämä taitaa olla melkein suosikkini näistä lakoista vaikka en tätä ole vielä kerennyt kokeilemaankaan. Tulee aivan kesäinen pilvetön taivas mieleen tämän lakan väristä.

Blue Water Lilies
Seuraavana Garden Green. Nimensäkin mukaisesti vihreä lakka ja nähtävästi siinä on jonkinmoista sinertävää shimmeriä..o.o Tai sitten se on oikeasti vihreää, mutta heijastaa sinisenä jostakin.. Nätti väri, tuo mieleen nurmikon.

Garden Green
Painted Peonyn esittelinkin jo tässä lakkauksessa. Persikkainen lakka kultaisella shimmerillä. Sillä ei vaan voi mennä pieleen. Nähtävästi olen kuitenkin onnistunut nappaamaan kuvan, jossa shimmerisyys ei sitten näy nimeksikään. :D

Painted Peony
Ja viimeisenä Sweet Pea Dreams, nudelakka kultaisella shimmerillä. Nätti se on kyllä tämäkin väri. Pian on saatava kynsille asti ja katsottava onko se kynsillä yhtä nätti kuin pullossa. :)

Sweet Pea Dream

Oletteko te hairahtuneet Avonin lakkoihin? 

4 kommenttia:

  1. Itsellä ei ole kokemusta avon lakoista mutta ihan kivalta näytti sun ostot

    VastaaPoista
  2. Mulla ei ole yhtään avonin lakkaa. Näyttää kyllä kivoilta! :)

    VastaaPoista