Kynsilakkani

torstai 25. huhtikuuta 2013

Ostoksia part. 27

Nyt naputeltava tämä teksti joka on jo hetken aikaa pyörinyt luonnoksissa odottamassa.. En vain ole kerennyt kirjoitella vaikka olisin halunnutkin. Työputki menossa taas ja näin yövuorossa ollessa on helppo naputella tekstiä. Kynsiä tulee sitten huomenna, kunhan ensin saan aikaiseksi siirtää kuvat koneelle.

Käväistiin siis Porissa hetki sitten ja siellä samalla ajattelin nopeasti pyörähtää Seppälässä ja Tokmannilla katsastamassa tarjontaa. Ihmeen vähällä selvisin reissusta. :D Johtuen varmaan siitä, että aiemmin kyseisenä päivänä lakkoja tulvi niin ovista kuin ikkunoista... Mennään nyt kuitenkin itse ostoksiin.

Seppälästä tarttui mukaan kolme Wild & Mildin lakkaa, joita olin jo tovin himoinnut. Mukaan tarttuivat siis lakat 1 $ Bill, Golden Fall sekä Starry Sky. Muistelisin näillä olleen hintaa 2,95 €/kpl.. Seppälästä tarttui myös yksi vartalotuoksu mukaan, mutta siitä minulla ei ole kuvaa.

Wild&Mild: 1 $ Bill, Golden Fall, Starry Sky
Tokmannille mennessäni en vilkaissutkaan tuoksukynttilöiden perään, koska niitä on kotona riittävästi. Ja pian olisi saattanut lähteä puolet kynttilöistä mukaan..:D Lakkoja löytyi kuitenkin kolme kotiutettavaksi. Rimmelin Aqua Coolin löysin alelaarista lojumasta ja se kustanti 4 €. Hypistelin tätä käsissäni ja olihan sille annettava koti. Samalla mukaan tarttui Flormarin U05 ja U25. Sallalle ostin samalla yhden florkun, koska vitosella sai kolme lakkaa.

Rimmel: Aqua Cool, Flormar: U05, U25
Sitten siirrytään taas tilausten maailmaan. Tein tilauksen RoseRoseShoppiin, koska siellä sattui olemaan kaikkea kivaa tarjolla.. Itse tilaus tuli n. viikossa perille, erittäin hyvin pakattuna ja sisältäen paljon erilaisia näytteitä. Näytteistä unohdin ottaa kuvan, mutta uskokaa, niitä oli paljon. Postarit päivittyy koriin automaattisesti, näille posteja tuli reilun kympin. Tuttuun tapaan lakkojahan sieltä tuli tilattua, samoin kuin käsivoiteita. ( Ja nyt koitan pian saada aikaiseksi tehdä sen postauksen käsivoiteistani....) Puretaampas nyt tätä tilausta.

Käsivoiteita tilasin neljää eri sorttia. Ostoskoriin klikkailin Skin Foodin Gold Apple Hand Balmin, koska omena.<3 Tämä kustanti euroissa hieman reilut 3 €. Sitten oli pakko napata koriin Etude Housen Missing U Hands Cream, koska olen näitä ebayssä ihastellut jo hetken aikaa. :D Tämä kyseinen panda tuoksuu persikalta ja kustanti hieman alta 3 €. Viimeiset kaksi tuubia ovat Holika Holikan ja ne olivat samassa setissä, joka kustanti pikkaisen alta 4 €.


Sitten pääsemmekin tilauksen lakkoihin. Ihastuin niin kovasti Etude Housen Mint Frappe liukuvärjäys settiin, että minun oli saatava toinen. Nyt ostin setin nimeltänsä Screw Driver, joka on väritykseltään oranssi. Tämä kustansi hieman alta 4 €. Tuon setin päällä lymyilee Etude Housen Sweet Recipe Candy Stick Lemon Candy. Eli jonkinsortin huulirasva tms. on kyseessä. Huomasin tätä käyttäessäni tämän antavan huulille vähän väriä! :) Tämä karkkitanko kustanti alle 3 €.

Sitten silmiini osui Tony Molyn lakat hieman yli 2 € kappalehintaan ja nehän oli heti klikattava koriin! Lakat ovat nimeltään Halloween, Wonder Purple ja Jingle Bell. Näitäkin olen useaan otteeseen silmäillyt Ebayn ihmeellisessä ( petollisessa ) maailmassa.

Etude House: Screw Driver, Tony Moly: Halloween, Wonder Purple, Jingle Bell

Glitteriörveily jatkuu. Löysin nimittäin nämä Misshan Dazzling lakat hieman yli 2 € hintaan ja koska minulla ennenstään oli näistä kolme niin tilasin nyt sitten loput puuttuvat viisi. :3 Materialismionnellisuus on huipussaan.

Missha: Dazzling: 02, 04, 05, 07,08
Joskus muinoin olen katsellut sillä silmällä Skin Foodin lakkoja, mutta olin sittemmin ne kokonaan unohtanut. Nyt ne osuivat kuitenkin silmiini ja ajattelin niitä ottaa kokeiluun. Kolme ensimmäistä lakkaa olivat hieman yli euron ja loput kaksi olivat hieman yli 2 € kappaleelta.

Skin Food: Tomato Cherry, Apple Milk, Aqua Green, Seaweed Party, Coral Party
Sitten päästään tilauksen viimesiin lakkoihin. Etude Houselta kotiutui Ice Gold lakka, joka kustanti rapiat 1,5 € ja Misshalta lähti mukaan normi valkoinen lakka alle eurolla.

Etude House: Ice Gold, Missha: Natural White

Huh, toivottavasti joku jaksoi lukea tämän loppuun asti. :) Heittäkää ihmeessä mielipiteitä ostoksista!

8 kommenttia:

 1. Paljon on taas kaikenlaista.. :) Mua kiinnostaa eniten näistä nuo Skin Foodin lakat, koska oon kokeillu Kicksistä ostamaani SF-voidetta, josta tykkäsin kovin. Oisko lakatkin yhtä hyviä... laittaisitko niistä swarcheja tänne?! :) Ja noi oli siis Ebaysta?! En oo muistaakseni nähnykään Kicksissä Skin Foodilta muuta kuin rasvoja..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. tottakai voin laitella swatchit tänne! :) Nämä kaikki florkuista alaspäin on tilattu tuolta roseroseshopista. :)

   Poista
  2. Mulla meni ajatukset näköjään ihan sekaisin aiemmissa kommenteissani. Weleda-merkillä on oikeasti Skin Food niminen voide (josta siis tykkäsin), ja Kicksissä ei myydä tuota Skin Food merkkiä, vaan Weledaa. Tämä korjaus nyt vain siksi, kun aloin itekin ajattelemaan tarkemmin omia sepustuksiani ja ajattelin ettei nyt tuu kenenkään lähettyä mun kommentin perusteella ettimään Kicksistä tuota Skin Food -merkkiä tuhraan... :)

   Poista
  3. Aa, minä en edes epäillyt etteikö sieltä olisi Skin Foodia löytynyt. :D Syystä, että Kicksiä ei ole ihan lähettyvillä joten eipä siellä tule käytyäkään. :D Valitettavasti. Hyvä kuitenkin, että korjasit. :)

   Poista
 2. Ihania noi kaikki. Pakko mennä katsomaan tuon kaupan tarjonta heti ♥

  VastaaPoista
 3. Tosi ihania ostoksia.tuollasta panda voidetta olenki ebayssä katellu

  VastaaPoista