Kynsilakkani

maanantai 15. huhtikuuta 2013

Oranssihtavaa

Argh, mikä väsymys ja töihin pitää taas kohta rientää. Vapaapäivät hurahti vaan ohitse ja nyt jo odotan seuraavia. Nyt on varmaan päällä se kuuluisa kevätväsymys. Tai siltä on ainakin viime päivät tuntuneet. Nyt on luvassa tylsästi yksivärinen lakkaus, koska aakkoshaasteen seuraavat kynnet ovat vielä kamerassa. :D

Nämä kynnet on noin viikon takaa, kun olin lähdössä töihin ja piti nopeasti lakata kynnet. Nappasin sitten laatikosta Avonin Lucky Pennyn, jonka muutaman kerran olin meinannut jo laittaa myyntiin. Arvellutti miltä väri näyttäisi kynsilläni. Ajattelin testata sitä edes kerran, jotta voisin sanoa mielipiteeni tästä. Koristelematta jäi koska en kerennyt, mutta mieleiset nämä olivat näin yksivärisinäkin.

Lucky Penny on tuollainen oranssihtava kuparinen lakka, jossa on jonkinmoista kultaista shimmeriä seassa. Lakka peitti hyvin kahdella kerroksella ja kuivui suht normaaliin aikaankin. Ihastuin niin kovin tähän lakkaan! Näitä tuli tuijoteltua muutamaan otteeseen. Tämä saa ehdottomasti jäädä laatikkoihini majailemaan! :)


Käytetyt tuotteet:

- Aluslakka: Avon- 24k Gold Strenght
- Avon- Lucky Penny
. Pikakuivattaja: Cesars Secrets Rapid Dry Top Coat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti