Kynsilakkani

torstai 4. huhtikuuta 2013

Mint Frappe

Ebaystä kotiutui jokunen aika sitten Etude Housen liukuvärjäys setti joka kantaa nimeä Mint Frappe. Kyseinen setti sisältää kolme lakkaa, jotka ovat jokainen 4 ml:n pulloja. Eli siis hyvin pieniä. Näitä settejä on kuusi erilaista. Tämä kyseinen setti kustanti 6,06 e, joten se ei paljoa lompakkoa verottanut. Ja onhan tämä setti ulkonäöltäänkin silmää hivelöivä. Passion For Nailssin Suvilta löytyy kuvia violetista setistä täältä.

Kyseinen ostamani Mint Frappe setti näyttää tältä:

Etude House: Juicy Cocktail Gradation Nails #4- Mint Frappe
 Kyseinen setti sisältää tällaiset lakat, jotka on lueteltu vasemmalta oikealle.


Soft Mint, joka tulee laittaa pohjalakaksi. Soda Mintillä tehdään ensimmäinen liuku kynsille. Kolmannella lakalla eli Cool Mintillä tulee sitten kynsien kärkiin. Tuo Cool Mint on melkein muuten samanlainen kuin kyseisen merkin Helium Balloon lakka. tällä setillä liukuvärjäyksen tekeminen oli enemmän kuin helppoa. Ehkä täytyisi uskaltaa kokeilla sitä liukuvärjäyksen tekoa oikeasti eikä mennä siitä mistä aita on matalin... :D

Tällaista jälkeä niillä saa aikaan. Jotka ovat tosin jo hieman kärjistä vetäytyneet, syystä että olen ne johonkin kopsaissut, kun menin hakemaan kameraa toisesta huoneesta. :D Muistan siis jatkossa odottaa, että kynnet ovat kuivat ennenkuin syöksyn mihinkään. No, kyllä lopputuloksesta selvän silti saa. :)

Itse laitoin pohjalle kolme kerrosta ensimmäisellä Soft Mint lakalla, jonka jälkeen sudin kahta jäljellä olevaa lakkaa yhdet kerrokset päälle.
Käytetyt tuotteet:

- Aluslakka: Paese Cosmetics- Acrylic Nail Hardener
- Etude House- Soft Mint
- Etude House- Soda Mint
- Etude House- Cool Mint
- Pikakuivattaja: Cesars Secrets Rapid Dry Top Coat


Herättikö tämä postaus mielenkiintoa kokeilemaan tällaisia settejä? 

7 kommenttia:

 1. Mullekin tuli just saman merkin se oranssi setti! :D Tosin petyin vähän siihen että tuo haalein (eli pohja)väri on niiiiiin lirua! Sitähän saa kerrostaa ikuisuuden! Mutta eipä sitä oo kyllä tarkotettukaan peittämään. Kai. :D Mutta siis ihan semikiva setti ainakin tää mun oranssi. Mut saa ainaki mun osalta jäädä tähän oranssiin settiin. ;D

  VastaaPoista
 2. Oho tulipa monta kertaa "oranssi setti" :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle on kanssa tulossa tää oranssi setti.:D Haa, eipä jäänyt epäselväksi minkä värinen setti kyseessä.:D

   Poista
 3. Munki pitää hankkia näitä! En oo vielä kerinny! :D

  VastaaPoista