Kynsilakkani

sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

ABC: P- Painted Peony

Kynsimasis selätetty! Jes, vihdoin! Tätä päivää olikin jo odoteltu tovi ja vihdoin onnistuin. Tähän kirjaimeen oli kyllä ihan eri lakka mietittynä, mutta kun sain Avonin tilaukseen käsiini niin mielipide muuttui. Tilasin sieltä neljä lakkaa, jotka esittelen teille huomenna. :) Tämä kyseinen Painted Peony lakka on kuitenkin yksi niistä mukaan tarttuneista.

Itse lakka on persikkainen kultaisella shimmerillä ja peitti hyvin kahdella kerroksella. Ihastuin tähän täysin! Katselkaapa vaikka itse! Luvassa on paljon kuvia ja vähän tekstiä. Nyt ei ajatus luista. Lakan väri on suht oikea näissä kuvissa. :)

Sitten ajattelin kokeilla taasen leimaamista löllöstamperillani, vaikka edellinen leimailu menikin vähän pipariksi. Nyt leimailu onnistui ihan nappiin! Leimailulakaksi valitsin Moyran 43:sen, jota olen käyttänyt aikaisemmin tässä lakkauksessa. 43:nen on siis pinkki hololakka. Valloittava tämäkin. Leimat leimasin Mimaxin XL- laatasta B.
Näihin olin niin tyytyväinen ettei tosikaan! Kiljahdin onnesta, kun sain kynsimasiksen päihitettyä. Toivottavasti jatkuukin samalla linjalla.. Lopuksi vielä kuva Moyran lakasta auringossa.

Moyra: 43
Käytetyt tuotteet:

- Aluslakka: Avon- 24k Gold Strenght
- Avon- Painted Peony
- Moyra- 43
- Leimat: Xl- laatta B
- Pikakuivattaja: Cesars Secrets Rapid Dry Top Coat


Mitäs mieltä, onko kynsimasis päihitetty? :) 

6 kommenttia: