Kynsilakkani

keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

ABC: M- Metallic 10

Ämmän lakaksi valikoitui Classicsin lakka Metallic 10. Lakka on violetti duochrome lakka, joka taittaa ruskeaan oikeasta kuvakulmasta katsellen. Oli kyllä äärimmäisen hankalaa kuvata tätä lakkaa ja saada kuvat onnistumaan, joissa se pääsisi oikeuksiinsa. Muuten melko kelpo lakka kyllä, peitti kahdella kerroksella ja kuivui suht nopeasti. Levittyvyydessäkään ei ollut moittimista.

Tein molempiin käsiin erilaiset kynnet, koska halusin päästä kokeilemaan muutamaa lakkaa tämän Classicsin lakan päälle. Luvassa on siis paljon kuvia. Ensin muutama kuva pelkästä Metallic kympistä. Ensimmäinen on otettu auringossa ja kaksi seuraavaa edes jokseenkin varjossa, jotta duochrome pääsisi oikeuksiinsa. Toisessa kuvassa näkyy ainakin jokseenkin tuo rusehtava väri.
Sitten toiseen käteen lätkäisin päälle sitä kuuluisaa Max Factorin Fantasy Fireä, joka jossakin vaiheessa loppui melkein kaikkien kauppojen hyllyiltä. Nyttemmin en ole edes mitään  hypetystä tästä lukenut tai sitten en ole huomannut. Laitoin siis toiseen käteen jokaiselle kynnelle kaksi kerrosta Fantasy Fireä.

Fantasy Firehän itsessään ei peitä vaan on oivallinen topperiksi muiden lakkojen päälle. Katselukulmasta riippuen se taittaa kuparisesta/kultaisesta vihreään ja siniseen. Itse laitoin tätä kaksi kerrosta Metallic kympin päälle. Ja enkä kyllä saanut ikuistettua kuin sen hennon vihertävyyden värin. Ei siis pääse oikein oikeuksiinsa nyt, mutta veikkaan melkein jokaisen nähneen tästä jo kuvia. :)
Sitten siirrymme toiseen käteen, johon päätin testata Polishinaililta ostamaani Moyran 99 lakkaa. Lakka ei itsessään juuri peitä eli soveltuu sekin mainiosti toisen lakan päälle kerrostettavaksi. Tämä lakka näyttää katselukulmasta riippuen punertavalta, kultaiselta ja vihertävältä. Tätäkin laitoin kaksi kerrosta Metallic kympin päälle ja tältä näytti lopputulos.
Käytetyt tuotteet:

- Aluslakka: Avon- 24k Gold Strenght
- Classics: Metallic- 10
- Oikea käsi: Max Factor- Fantasy Fire
- Vasen käsi: Moyra- 99
- Pikakuivattaja: Cesars Secrets Rapid Dry Top Coat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti