Kynsilakkani

perjantai 5. huhtikuuta 2013

ABC: K- Khaki

Aakkoshaasteeseen paluu. Lakaksi tällä kertaa valikoitui W7:n Khaki, jonka olen muinoin Mimaxilta ostanut. Lakka on tuollainen vihertävä, en nyt saa päähäni minkäväriseksi tätä sanoisin. :D Lakassa ei ollut moittimista, taattua W7 laatua. Kerran aiemminkin lakkasin tällä, mutta ne kynnet epäonnistuivat täysin, joten piti ottaa uusi yritys. No, kyllä se paremmin onnistui kuin ensimmäisellä yrittämällä.

Lakkasin siis Khakia kynsille yhden kerroksen, joka riitti mainiosti. Kuivui suht nopeasti tämäkin lakka. Kaveriksi valitsin sitten Sannataralta hankkimiani water decalsseja. Tuollaisia vesimarmoroinnin näköisiä. Hyvin ne lähtivät irti pahveistaan, joten ei valittamista. Pitäisi kai tosin varmistaa, että decalit eivät ole märkiä levitettäessä niille päällyslakkaa... Tai ne voivat hieman rispaantua kuten minulla kävi. Pikkurillit jäivät ilman decaleja, koska kaikki olivat aivan liian isoja niihin kynsiin.

Decalien päälle pistin kerroksen W7:n Diamond Top Coattia, mutta joissakin kynsissä decalit olivat aavistuksen verran märkiä, joten ne hieman kärsivät. Ei kylläkään onneksi joka kynnessä. Sitten päälle pikakuivattaja ja avot. Kyllä näissä yksi päivä mentiin ja sitten saivat lähteä vaihtoon.Käytetyt tuotteet:

- Aluslakka: Avon- 24k Gold Strenght
- W7- Khaki
- Water Decalit Sannataralta
- W7- Diamond Top Coat
- Pikakuivattaja: Cesars Secrets Rapid Dry Top Coat

Loppuun vielä yksi eilen saapunut lakka.Nimittäin sieltä saapui taasen yksi Etude Housen lakka kokoelmiini. Kyseinen lakka kantaa nimeä Sweet Bonbon ja on Pink Prism limited edition- kokoelmasta. Tähän kyseiseen kokoelmaan kuuluu kuusi erilaista lakkaa. Omani on tämännäköinen:

Etude House: Pink Prism- Sweet Bonbon
Sweet Bonbonissa on kirkkalla pohjalla sinistä, vihreää, punaista, violettia ja pinkkiä hexglitteriä. Ihan mielettömän söpö!7 kommenttia:

 1. Oiii ihanan näköinen tuo uusi Etude Housen lakka :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin!:) Ihan syötävän söpö!

   Poista
 2. Söpö toi lakka. Minkä millisiä noi on? :) mulla tulee tosta lakasta mieleen väti oliviinvihreä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kaikki w7:n lakat on 15 ml :)

   Poista
  2. Paitsi tuo Etuden lakka on ehkä 8 -10 ml..:p

   Poista