Kynsilakkani

torstai 18. huhtikuuta 2013

Ostoksia part. 25

Lakkoja on kotiutunut lähiaikoina niin ovista kuin ikkunoista. Eli siis aivan järjettömästi. Joten nyt purkakaamme hieman tätä ostoksien sumaa. Taannoin tein Beautycosmeticsille tilauksen ja luonnollisesti sieltä lähti lakkoja mukaan. Samalla tilasin pari hajuvettä sekä kokeiluun muutaman itseruskettavan voiteen. Itsaripurnukat unohdin kyllä kuvata, mutta tilasin siis tämän ja tämän. Toivottavasti ovat hyvää tavaraa!

Nyt ensin niihin lakkoihin. Muutaman Essencen sieltä ensin tilasin, mutta laittoivat sitten viestiä ja kertoivat niiden sävyjen olevan loppu. Rahat palautuivat tilille ja tyydyin sitten tähän yhteen Essencen Miss Universeen. Kyllähän se kivalta näyttää!

Maybellineltä tarttui mukaan kolme lakkaa. Sävyt 50, 53 ja 54. Ainoastaan tuon 54:sen nimen löysin aikani seikkailtuani netin syövereissä ja osoittautui, että hän kantaa nimeä  Cherry Sweet. Sävyjen 50 ja 53 nimiä en löytänyt mistään. Joten jos joku ihanainen sattuu tietämään nuiden kahden nimet niin saa kertoa! :) Essence maksoi 1,74 € ja Maybellinet olivat 1,58 €  kipale.

Essence: Miss Universe, Maybelline, 50, 53,54

Beautycosmeticsille oli myös ilmestynyt Perfectin glitterlakkoja. Sen samaisen merkin, jolla on ne mielettömät holotkin. Harakkana ne kaikki 12 glitteriöverilakkaa oli saatava. Jälkeenpäin olisi pian kaduttanut. Ja onhan ne ihania. Varsinainen yllätys ja ihastus oli tuo S44, joka on täynnä pelkkää hopeista holoneliöglitteriä sisältävä lakka! Aivan ihana. Nämä överilakat maksoivat 1,58 € kappaleelta.

Perfect:S33, S34, S35
Perfect: S36, S37, S38
Perfect: S39, S40, S41
Perfect: S42, S43, S44

Ja sitten ne kaksi hajuvettä oli kotiuttettava vaikka ovatkin lapsille suunnatut. Itse pullotkin on niin sympaattisen näköisiä etten voinut vastustaa. Nimi Malizia BonBons kuulostikin jo niin söpöltä.:D Näissä molemmissa on 50 ml ja kustantivat 2,91 € /kpl. Ei siis juuri mitään.

Vasemmalla on Primobacio, jonka kerrotaan tuoksuvan Acerolalle (googlettelulla selvisi, että tämä on kirsikkaa muistuttava hedelmä), mustikalle, vadelmalle, ruusun terälehdille sekä santelipuulle. Itse ainakin ihastuin tähän tuoksuun kovin!

Oikealla puolella on sitten tuoksu Milk Shake, jonka kerrotaan tuoksuvan lämpimältä ja suolaiselta maidolta. Jep, kuulostaa hieman ällöttävältä tälläiselle ihmiselle joka maitoa ei juo, mutta kaikesta huolimatta ihastuin tähänkin täyttä päätä! Aivan loistava. Harmikseni (tai onnekseni) näitä ei ollut enempää tarjolla. :D
Sellaista tällä kertaa. :) Löytyikö mieluisia?  Väsäsin myös uuden bannerin tässä aikani kuluksi. Kuulisin mielelläni mielipiteitä siitäkin. :)

10 kommenttia:

 1. Munkin oli pakko tilata noi kaikki glitterit :D ihania noi kaikki sun lakat ja noi tuoksut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harakka. ;D Nuo tuoksut on niin herkullisia! :D

   Poista
 2. Mullekin tuli tällä viikolla nuo kaikki glitterit! ;D Harakoita on siis enempikin liikkeellä. ;D Ihanan näköisä nuo tuoksut! Ja banneri on hieno, katoinkin heti että on muuttunut.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, harakka asustelee siis sielläkin. ;D Nuo tuoksut on ihania,voisin nuuhkia niitä koko ajan. :D Hih, kiitos. :) Koitin jonkinmoisen näpertää aikani kuluksi. :D

   Poista
 3. Oijjoi, nyt jäi kyllä muutama glitteri vielä hiukkasen himotuttamaan, kun en kaikkia hankkinut! Mutta kyllähän noita glittereitä löytyy jo ennestäänkin aika paljon... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Glittereitä kyllä aina kerääntyy.. :D

   Poista
 4. Munkin täytyy nyt kyllä mennä katsomaan jospa mun ostoskoriin päätyisi näitä glittereitä. :D

  Ja hieno banneri!

  VastaaPoista