Kynsilakkani

keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Kultaista ja vihreää

Vuorossa vielä yhdet kynnet joululta. Tiedän, joulu meni jo! :D En vain ole näitä aikasemminkaan kerennyt esittelemään, eikä näitä joulukynsiksi kyllä erota. Olen kyllä niin tykästynyt tähän koristelutyyliin! Helppoa ja nopeaa. Ja kivan näköistä, tottakai. :)

Testiin pääsi siis kaksi testaamatonta lakkaa, taas! Kyllä jos tällä tahdilla mennään näitä testaamattomia lakkoja niin pian ne on käyty läpi. Melkein ainakin.. Kokeilin siis HenkkaMaukalta ostamaani lakkaa, joka tuli siinä kuuden lakan setissä minkä taannoin esittelin. Kultainen lakka, joka muistaakseni peitti yhdellä kerroksella. Taisin kuitenkin laittaa kaksi? En muista niin pitkälle. :D Anyways, lakan nimihän on Golden Days.

Kärkiin sipaisin sitten viimeisimmässä Prettyn tilauksessa tullutta Saffronin Green Glitter Specks lakkaa. Aivan ihana! Kyseisen lakan omistan myös hopeisena ja sitä olen käyttänyt tässä postauksessa. :) Tuo Saffronin lakka on kirkkaalla pohjalla, jossa on pientä vihreää glitteriä sekä isompaa hexglitteriä. Näistä kynsistä pidin ihan mielettömästi! Nyt kuviin ja tunnelmiin.Lähikuva peukalosta
Käytetyt tuotteet:

- Aluslakka: Isadora- Second Nail
- H&M- Golden Days
- Saffron- Green Glitter Specks
- Pikakuivattaja: Cesars Secrets Rapid Dry Top Coat

Mitäs tykkäätte? : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti