Kynsilakkani

perjantai 18. tammikuuta 2013

Ostoksia part. 13

Luvassa nyt Eleven.se:n tilaus sekä Cesarsshopin. Eksyin Elevenin sivuille, kun näin Ostolakon Virven kirjoittaman postauksen. Lähin tuonne sivuille seikkailemaan ihan puhtaasti nuiden Demeterin hajuvesien perässä. Ostoskorissa olikin niitä ensin kaksi, mutta sitten tulin tulokseen etten luultavasti tarvitse niitä juuri nyt. :D Tilauksen tein 11.1 ja se lähetettiin samana päivänä. Itse tilaus saapui minulle 16.1. Tilauksen teko oli mutkatonta ja toimitus nopea. Postikulut Suomeen kustantivat 14 e. Itselleni ei jäänyt huono maku kyseistä firmasta ollenkaan, joka tarkoittaa sitä, että voinen tilata sieltä joskus toistekin.. ;  ) Nyt kuitenkin Elevenin tilaukseen.Eleven.se:tä tarttui mukaan kaksi O.P.I :n Avojuicea. Otinpa sieltä 30 ml sisältävän Winter Huckleberryn ja 200 ml Crisp Apple. Minipurtilolla oli hintaa 5,84 e ja iso pullo kustanti 21,01 e. Nuita haistelinkin jo ja ei voi sanoa kuin nam!
Tottakai tilaukseen piti ottaa mukaan myös vartalosuihke, joten klikkailimpa koriin TVÅLin Pink Cotton Candyn. Tällä hintaa oli 6,25 e. Mulla on kyllä iskenyt jonkinsortin hattarakuume. Tahtoisin haalia kaikki hattaratuoksut itselleni. :D
Ja lopuksi otin muutaman suihkugeelin mukaan. Tilaukseen lähti Bodyfarmin Butter Caramel ja Brown Sugar suihkarit. Tavaraa näissä on 50 ml, mutta se ei varmaan haittaa, kun nuita suihkareita tuolla "muutamia" löytyy... Hintaa näillä oli 3,75 e /kpl.
Loput mitä kuvassa on tulivat ilmaiseksi tilauksen mukana. Sieltä löytyi Mario Badescun Seaweed Night Cream minipurkki, Hugo Bossin 2 ml Nuit Pour Femme hajuvesi, Björn Borgin Ja! For Him tuoksunäyte ja Weledan Wild Rose vartalovoide näyte.

Ja sitten Cesarin tilaus.

Revvvolution x2, Worth The Risque, Oooooo La La, Love ' Em Leave ' Em, Wild And Willing

Cesarsshopin alesta mukaan tarttui tällainen saalis. Kaikilla oli hintaa 4 e, joten ei kirpaissut yhtään! Jäi kyllä harmittamaan, kun olin tilaamassa Wild At Heartia ja Covered In Diamondsia, jotka olivat sitten päässeet loppumaan. Eli en saanut niitä. :( Tahdon niin kovasti Wild At Heartin itselleni. Lohduttaudun kuitenkin sillä, että sain vihdoin Revvvolutionin! Tai itseasiassa kaksi. Nyt olen onnellinen. Sitten tilaukseen tarttui Worth The Risque, joka minulta ennestäänkin jo löytyy, mutta se on jo sen verran vajunut, että piti hommata varakappale. :) Oooooo La La näytti kivalta, joten sekin sai luvan kotiutua minun luokse. Love 'Em Leave 'Emiä olen jo tovin harkinnut ja lähtipä sekin matkaan, kun se melkein oli ilmainen. Lopuksi tartuin Wild And Willingiin joka vaikutti mielenkiintoiselta tapaukselta.


Sorruitteko te Cesarsin alennuksiin? 

8 kommenttia:

 1. Crisp Apple -Avojuice on niiin hyvän tuoksuinen :D
  Ja kyllähän tuota tuli Cesarsilta muutama lakka tilattua ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä niin herkullinen, että huh. :D Cesarsilta olis tehny vielä muutama kotiuttaa, mutta maltoin itseni :D

   Poista
  2. Minulla on Avojuicesta täysikokoisena se.. ööh.. mango? Ostin sen riistohintaan Sokokselta :D
   Ja pakkohan se olis hyödyntää Cesarsin ale, kuka sitä olisi voinut ohittaa ? :D

   Poista
  3. Se mangokin on kyllä aikas nami. :P Hmm, en tiedä. Ehkä joku.. :D

   Poista
 2. Minä vastustin tuota Cesarsin alea =D Taisi siellä olla pari lakkaa jotka olisin kelpuuttanut, mutta kuitenkaan yksikään ei oikein ollut sellainen jota himoitsin hulluna. Ja kun noita lakkoja on muutenkin ihan tarpeeksi... (Ja kohta tietenkin ryntään katsomaan mitä siellä on jäljellä ja sorrun ;D). Mulla oli tuo Wild And Willing, mutta möin sen pois kun jotenkin petyin siihen. Toivottavasti sinä tykkäät siitä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuin voi pian käydä! :D No ainakin mitä Wild And Willingiä kiekottelin niin iski jo epätoivo. :( Kumman luirua.Täytynee testailla sitä jonkun päälle. :)

   Poista
 3. Mulla on myös tuo Wild and willing, mutta en oo keksinyt sille toistaiseksi vielä mitään käyttöä, juurikin tuon luiruuden takia :D. Jään mielenkiinnolla seuraamaan mitä sä saat sillä aikaan! Kynsille sitä siis, mars! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeen petyin, kun se oli niin lirua tavaraa... :( Täytyy tänään testailla sitä eri lakkojen päälle ja kattoa mitä siitä syntyy!:D

   Poista