Kynsilakkani

maanantai 14. tammikuuta 2013

Wine Shimmer

Ja taas pääsi yksi testaamaton lakka testattujen pariin! Jee! :D Ihan en kyllä riemuitsemaan pääse, koska lakkoja on päässyt " muutama " kotiutumaan.. Niistä lisää sitten myöhemmin erillisessä postauksessa.

Taannoin kotiutin Tuurista Maybellinen Wine Shimmer lakan. Se oli sen verran herkullisen näköinen, että mukaanhan se lähti. Sitten luin jostakin (nyt en muista mistä) , että tällä kyseisellä lakalla olisi erittäin huono peittokyky. Eli sopisi mieluusti toisen lakan päälle. No, uhmasin kohtaloa ja aloin lätkimään kyseistä lakkaa kynsille. Ensimmäisellä kerroksella peitti suht hyvin, yllätyin, koska olin ollut uskossa ettei tämä peitä ikinä. No, sitten sutimaan toista kerrosta. Ja sehän peitti kahdella kerroksella!

Lakka on ihana tuollainen vadelmanpunainen, jossa on hologlitteriä seassa. Kuivuu muuten suht nopsaan ja on kaikinpuolin moitteeton lakka! Tykkään. Katsokaapa tuota kimallusta. Kynsinauhat eivät taaskaan ole oikein tykänneet kylmästä... No, rasvausta kehiin vaan.


Käytetyt tuotteet:

- Aluslakka: Isadora- Second Nail
- Maybelline- Wine Shimmer
- Pikakuivattaja: Cesars Secrets Rapid Dry Top Coat


Omistatteko kyseistä lakkaa? Ja mitä mieltä olette kuvien koosta, liian suuria, sopivia? : P

4 kommenttia:

 1. Kiitti tästä, mä oon tosiaan tuota lakkaa silmitellyt jo useampaan otteeseen. Vielä en omista, mutta ehkä joskus - kuvat ainakin mairittelee kyllä sävyä. :)

  Minusta kuvakokosi on ihan ok, kun oot kuvannut kynnet noin läheltä. (Jos kuvassa ois koko käsi, niin sit itse lakkaus jäis aika vaatimattomaksi nähtävyydeksi koko kuva pinta-alalta...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oles hyvä.:) Ja hyvä jos tästä oli jonkinnäköinen apu.: )

   Hyvä jos tuo kuvakoko on passeli.:)

   Poista
 2. Minäkin olen ihaillut tuota lakkaa useammin, viimeksi tänään :D ihanalta kyllä näyttää siun kuvissa että pitänee nyt harkita sen kotiuttamista :)

  Kuva koko on minusta hyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen harkitsemaan! :) Itse harkitsin jo toisen putelin ostamista, mutta maltoin mieleni... :D

   Poista