Kynsilakkani

maanantai 28. tammikuuta 2013

Glitter overdose

Ei siis kirjaimellisesti, eihän glitteristä voi saada yliannostusta, eihän? :) Tänään halusin niin kovasti saada glitteriä pitkästä aikaa kynsilleni ja näinhän minä tein. Glitterlakkoja, kun minulta ei ihan vain muutamaa löydy niin oli vaikea päättää mitä sitä laittaisi. Lopuksi päädyin kuitenkin yhden lempparimerkin lakkaan.

Kynsilleni nimittäin pääsi W7:n Green Dazzle. Ihan mahtava lakka, jossa on vihreää glitteriä kirkkaalla pohjalla. Kynsillä tätä on kaksi kerrosta. Kuvissä tämä näyttää aavistuksen verran liian siniseltä, oikeasti se on vihreämpi. Tykkään niin kovasti näistä W7:n lakoista. <3

Halusin myös pitkästä aikaa laittaa water decalseja kynsille. Päädyin sitten tuollaisiin valkoisiin kukkiin, jotka ovat Mimaxilta. Meinasin vielä dotting toolilla pilkkuja tehdä, mutta totesin että siitä olisi voinut tulla liian sekavan näköinen.. Näistä kuitenkin tykkään kovasti!
Käytetyt tuotteet:

- Aluslakka: Paese- Acrylic Hardener
- W7- Green Dazzle
- Water Decalsit Mimaxilta
- Pikakuivattaja: Cesars Secrets

11 kommenttia:

 1. Joo, ei voi! Glitteriä kimallusta ja muuta hörsellystä ei voi koskaan olla tytöllä liikaa. Nih. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitähän minäkin ettei se voi olla mahdollista! :D

   Poista
  2. Bambi the Great Glitter-lover voi vahvistaa tämän asian, tästä ollaan joskus vaihdettu yhteneviä ajatuksia. ;D

   Poista
 2. Uuu, ihanan näköinen lakka! Hyvin peittävää vaikuttaa olevan myös. Oon katsellut noita dazzle-lakkoja Mimaxilla, mutta kaikki kuvat on aina ollut niin huonoja, etten ole oikein tiennyt millaisista lakoista on kyse :D Nyt asia valkeni, kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on ihan mahtava lakka. :) Kaikissa noissa dazzleissa on kirkas pohja, paitsi Red ja Orange dazzlessa on pohjaväri.:) Mutta hyvin kyllä peittävät, suosittelen! :)

   Poista
 3. Onpas kauniit, ite vaan aattelin et apua, onhan noissa kiva poistaminen (ite en koskaan käytä foliota tmv. vaan ihan pumpulilla ja kynsilakanpoistoaineella hoidan hommat) ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Itse en sitä poistamistakaan juuri pelkää, koska lakat lähtee mulla yleensä laattoina irti.. :D

   Poista