Kynsilakkani

torstai 17. tammikuuta 2013

Aurora

Luvassa taannoiset kynnet, joita testailin saatuani uusia Kleancolorin lakkoja itselleni. Niistäkin on esittely tulossa kunhan saan sen tehtyä. Muutama niitäkin tuli tilattua, kun Jeansille tuli uusia Kleancoloreita myyntiin. Sieltä tuli niin täysikokoisia pulloja, mutta myöskin minipulloja, jotka olivat kuuden lakan minisetissä.

Ensimmäisenä halusin saada kynsilleni lakan nimeltä Aurora, koska se pullossa näytti niin söpöltä! Aurorassa on kirkas pohja, jossa on hailakoita vaaleanpunaisia glittereitä, hexglittereitä sekä vaaleanpunaisia tähtiä. Ihan mahtava siis.

Pohjalle laitoin Isadoran Plain Whitea kaksi kerrosta, mutta kyseinen lakka olisi peittänyt yhdellä huolellisella kerroksellakin. Lopuksi päälle kaksi kerrosta Kleancolorin Auroraa ja pikakuivattajat päälle. Näistä tuli niin söpöt kynnet, että täytyy testata Auroraa muidenkin lakkojen päälle. Pahoittelen kynsinauhojeni kuntoa, mutta nyt ne ovat jo kunnossa! Sitten kuviin.Käytetyt tuotteet:

- Aluslakka: Isadora- Second Nail
- Isadora- Plain White
- Kleancolor- Aurora
- Pikakuivattaja: Essie- Good To Go

Mitäs olette mieltä Aurorasta?Lisäsin muuten Testaamattomat lakat lehden tuonne ylös, jotta pysyy itsekin kärryillä mitä on testaamatta. :D

8 kommenttia:

 1. Itsekin tilasin muutaman Kleancolorin ja mietin tuota Auroraa, mutta se ei sykähdyttänyt niin paljoa, että olisin tilannut (ihme kyllä) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! :D Itelläni se tais mennä ostoskoriin ensimmäisten joukossa. :D

   Poista
 2. Hei lol, sulla on Essien Good to go pikakuivattaja näissä ;) -släpä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääää,niinpä olikin! :D Päivitetäänpäs siis vähän... :D

   Poista
 3. Blogissani on sinulle tunnustus! <3 :)

  http://livelaughloveandpaintnails.blogspot.fi/2013/01/tunnustus.html

  VastaaPoista
 4. Sinulle on haaste blogissani www.caramianblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista