Kynsilakkani

sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Ostoksia part 11.

Porin reissusta kotiuduttu. Lakkoja tarttui mukaan, mutta myöskin hajusteita. IsoKarhun tarjontaan olin suoraansa pettynyt. Kävin läpi niin HenkkaMaukan kuin Gina Tricotin, mutta eihän siellä paljoa mitään ollut. Sitten suuntasimme Itäkeskukseen, jossa onneksi olikin paremmat valikoimat. Hyvä että oli, muuten olisin ollut vihainen. :D

Ensin esittelen lakat mitä matkalta mukaan tarttui, huomenna esittelen sitten hajusteet. En viitsi niitä samaan postaukseen tunkea, kun muuten jutusta tulisi ihan älyttömän pitkä... :D Joten, nyt luvassa siis lakkoja. Lakat lueteltuina vasemmalta oikealle.

Tässä ensin koko lakkasaalis, 16 lakkaa. Jeeee! :D


H&M: Orange Reddish
IsoKarhun H&M:tä ainoa lakka minkä löysin oli tämä Dividedin tähtiputelin. Näitä oli muitakin värejä, mutta tämä iski eniten silmään. Hintaa tällä oli 1,95 e ja tavaraa pullossa on 4 ml.

Classics Metallic: 10 ja 09
 Itäkeskuksen Tokmannilta tarttui mukaan Classicsin Metallic lakkoja pari kappaletta. Sävynumeroiltaan 10 ja 09. Hintaa näillä oli 2,99 e / kpl.

Flormar Holographic 820, Duochromet DC01,DC03 ja DC04
Tokmannilta tarttui mukaan myös Flormareita, koska ne maksoivat kappaleelta 1,99 e. Minkäänmoista tarjousta siellä ei Flormareista ollut. Holon ja duochromet DC01 ja DC03 ostin siis Tokmannilta. Seppälästä ostetulla Flormarilla oli hintaa 3,95 e.

Golden Rose: Matte 06,11, Matte Velvet 105
Golden Roset tarttuivat mukaan Itäkeskuksen Seppälästä, jossa ne lymyilivät alekorissa. Näillä oli hintaa
0,50 e /kpl. Ei paha siis ollenkaan! Näitä tekisi mieli lisää.

Moda Young: 35 ja 37
Seppälästä ostin myöskin nämä Moda Youngin lakat sävynumeroiltaan 35 ja 37. Näillä oli hintaa 1,95 e/kpl. Lakkaa näissä on 6 ml.


Sitten ostin tämmöisen kolmen lakan setin, nimettömiä kaikki. :( Eikä näillä ole merkkiäkään, eikä sävynumeroa. Ihan kivoja silti. :) Hintaa setillä oli 6,95 e. Tavaraa näissä on 12 ml.

Wild&Mild: Macic Tulip
Lopuksi ostin Seppälästä Wild&Mildin lakan Macic Tulip. Ihan mielettömän kaunis lakka. Hintaa tällä yksilöllä oli 2,95 e.

Huomenna esittelen sitten hajusteet mitä reissulta tarttui mukaan..

Mitäs tuumailette ostoksista? : )

10 kommenttia:

 1. Tuo kolmen lakan setin vihreä näyttää kivalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen justiin äsken swatchailin, täytyypä tehdä niistä pian juttu.:)

   Poista
 2. Ihanan näköinen tuo HM'n lakka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli niin söpö, että se oli kotiutettava. :D

   Poista
 3. Voin kahtoa kun käyn kaupungilla tässä joskus että onko Seppälässä noita Golden Rose lakkoja. Vaikkakin en haluis tukea tätä sun kynsilakkahulluuttas :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä hulluutta?:D Harrastus tämä on.:P

   Poista
 4. Tanja, voit tukea myös minua! -släpä

  VastaaPoista
 5. Oliko tuo 3 lakan settikin Seppälästä? Meinaan näyttää kyllä aika herkulle joten pitäsköhän käydä katsomassa sitä livenä... =P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sekin on Seppälästä. :) Niitä oli kahta erilaista settiä, mutta tuo houkutti hieman enempi kuin se toinen. Suosittelen käymään vilkaisemassa.. :D

   Poista