Kynsilakkani

maanantai 7. tammikuuta 2013

Ostoksia part 11. osa 2

Nytpä siis luvassa ne Porin reissulta mukaani tarttuneet hajusteet. Muutama niitä lähti mukaan, en vaan voinut olla jättämättä niitä kauppaan. :D Tiedättehän, että rakastan vartalotuoksuja yli kaiken? No, jos ette niin voitte kurkkailla tänne , niin sitten ainakin tiedätte. :D

Sitten mennään itse asiaan. Tuotteet lueteltuina tuttuun tapaan vasemmalta oikealle.

Tässä ensin koko saalis..1 huonetuoksu, 7 vartalosuihketta ja 1 hajuvesi.. Hups.


H&M: Vanilja huonetuoksu, Vanilja&Omena hajuvesi ja  Makea Lakritsi (?)
 H&M:tä tarttui mukaan siis vain nämä kolme tuotetta! Ihme, koska olin jo kuvitellut löytäväni sieltä vaikka mitä... :D Noo, eipä tuo haittaa. Huonetuoksuja siellä oli neljää eri tuoksua, valitsin niistä vaniljan. Yllätys, yllätys. Hintaa tällä oli 4,95 e. Sitten silmäni osuivat Lumikki- hajuvesiin, joita oli tämän Vanilla&Apple tuoksun lisäksi Blackberry. Vanila&Omena tarttui mukaan ihan vain siitä syystä, että rakastan sekä vaniljan että omenan tuoksua. Hintaa tällä oli 5,95 e. Sitten ostin vielä vartalosuihkeen Sweet Liquorice, eli makea lakritsi. Tämä tuoksuu ihan karkilta ja on kaikinpuolin herkku!

Seppälä: Simple Pleasures ja Body Fantasies
Simple Pleasures: Berry Frost, Ginger Bread Cookie, Sweet Candy Dreams ja Snow Flurries
Nämä tarttuivat mukaan Seppälästä, jokainen puteli maksoi 3,95 e /kpl. Jokaisessa näissä on shimmeriä mukana. En vain voinut valita näistä vain muutamaa tai yhtä ainoaa, joten pakko ne kaikki oli ottaa mukaan. :D Berry Frost tuoksuu jonkinsortin mustikalta, Ginger Bread Cookie tuoksuu piparilta, Sweet Candy Dreams tuoksuu hedelmäiseltä, karkkimainen tuoksu ja Snow Flurries tuoksuu aavistuksen kookokselta. Ai, että nämä kaikki tuoksuu niin syötävän hyville!

Simple Pleasures: Vanilla Icing ja Body Fantasies: Cotton Candy
Ja muutama lisää.. Joululahjaksihan sain Simple Pleasuresin Toasted Coconut tuoksun ja nyt löysin samaan sarjaan kuuluvan Vanilla Icing tuoksun. Ihan mahtavan tuoksuinen ja se kimaltaa! Mulla on meneillään ' kerää koko sarja' juttu.. :D Hintaa tällä oli 1,95 e.
Sitten ostin vielä Body Fantasiesin tuoksun Cotton Candy. Meinasin ottaa tätä toisenkin pullon ja kaduttaa etten ottanut. :( Tuoksuu meinaan niin hyvältä! Ja tuoksu pysyy tosi kauan iholla, oikein yllätyin! Tätä on pakko saada lisää pullo tai kaksi..Ihan vain varastoon, koska tämä on ollut ahkerassa kulutuksessa. :D Tällä hintaa oli 4,95 e ja näitä tuoksuja taisi olla tämän lisäksi ainakin neljää erilaista.

Vartalosuihkeet sitten lisääntyivät seitsemällä. Nyt niitä on.. Paljon. :D

6 kommenttia:

 1. Oih, tuo Cotton Candy kyllä houkutteleisi :P

  VastaaPoista
 2. Ihan vaan muutama tarttu mukaan :D Täytyy katella Seppälästä onko noita Simple Pleasures vartalotuoksuja muitakin sit kun kookos ja vanilja..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep,muutama... :D Kato samalla löytyykö tota Cotton Candyä! :P

   Poista
 3. Voi miten ihanan näköisiä purkkeja! Näyttää niin herkuilta!!

  VastaaPoista