Kynsilakkani

tiistai 22. tammikuuta 2013

Sähköinen violetti

Huhhh, kuinka moni huomasi suurella rakkaudella ja taidolla tehdyn bannerin? :D Siis kyllä oli vaikeaa, takkusin vaikka kuinka kauan tuon kanssa. Hermoja nyt hieman kiristää. :D Tekstikin on aivan liikaa oikealla, mutta saanee nyt luvan kelvata, ainakin hetken aikaa. : )

Testailin tuossa muutama päivä sitten testaamattomia lakkoja taasen! Ensin testasin Beauty UK: n lakkaa nimeltä Electric Purple. Ensin en oikein tiennyt sytynkö tälle vaiko en, mutta kynsille päästyään se oli ihan kiva lakka. Kuivui suht nopeasti, mikä on vain plussaa. Lakkaa sudin kynsilleni muistaakseni joko kaksi tai kolme kerrosta. Tarkkaan en enää muista. :D

Sitten ajattelin kokeilla vielä yhtä testaamatonta tapausta, nimittäin Ruby Wingin lakkaa Desert Valley. Nämä kyseiset lakathan vaihtavat väriä niin sisällä kuin ulkoilmassakin. Nyt ei tosin ole todisteita kyseisen lakan värin vaihtamisesta, mutta lupaan sen teille vielä esittää. Desert Valley lakkahan on ihan mahtava folio lastulakka, joka kimaltelee oikein sateenkaaren väreissä. Tykkään!
Käytetyt tuotteet:

- Aluslakka: Avon- 24k Gold Strenght
- Beauty UK- Electric Purple
- Ruby Wing- Desert Valley
- Pikakuivattaja: Cesars Secrets Rapid Dry Top Coat

2 kommenttia:

  1. Ja sun kynnet lähentelee mun lempiväriä. :) Hyppäsin sun blogiin ihan vaan ton sähköisyyden perässä:)Ja mitä kaikkea kivaa löytykään!

    VastaaPoista