Kynsilakkani

keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Ostoksia part. 14

Ostoksia luvassa taasen. Nämä kotiutuivat minulle viime viikolla. Opettelin sitten eilen ebayn käytön.. Ristus miten helppoa se olikin. Nyt on siis muutama tilaus tulossa, mutta niistä lisää sitten kunhan ne kotiutuvat. Lakkojahan sieltä tulee, että ropisee! Noniin, mennään niihin ostoksiin, koska ajatus ei luista näin ennen työvuoron alkua juuri ollenkaan..

Kiko: Holographic 399 ja 400, O.P.I- The Living Daylights, China Glaze- It's A Trap-Eze! ja Whirled Away
Kikon holot bongasin Huuto.netistä 7e/ kpl. Ne saivat sitten uuden kodin minun luona. Mimaxilta tilasin O.P.I: n The Living Daylightsin, ihana glitteriöveri. Ja ompas tämä muuten ensimmäinen O.P.I:n lakkani! Pisteet sille siis. Mimaxilta mukaan tarttui vielä China Glazen It's A Trap- Eze! ja Whirled Away. Ihania molemmat. :   )

KBShimmer: Candy Cane Crush
Talk And Baken Mimosa kertoi fb:n kynsiryhmässä tilaamastaan KBShimmerin Candy Cane Crushista, joka kuulemma tuoksui aivan järkyttävälle. Minähän sitten tarjouduin antamaan kyseiselle lakalle uuden kodin ja niinhän se lakka sitten kotiutui minulle. Lakkaa kiekotellessani en ensin tajunnut miltä se tuoksui, mutta sitten tajusin. Minttusuklaalta! Kyllä, omaan nenääni tämä yksilö tuoksuu minttusuklaalta. :D Ei siis ollenkaan huonolta. Lakka löysi uuden kodin, kiitos Mimosa! :  )Tuurissa kävin siskoni kanssa pyörähtämässä ja sieltä ei nyt hirveästi mitään tarttunut matkaan, mutta nämä kuitenkin löytyi hyllystä nököttämästä. Desert Essencen Red Raspberry shampoo ja hoitoaine, Pumpkin Spice käsivoide sekä Pistachio Foot jalkavoide. Näiden normaalihinnat olivat 15,50 e /kpl, mutta itse löysin nämä hintaan 5 e/ kpl! Ei siis ollenkaan huono diili. Jalkavoiteen olen ottanut jo kokeiluun, muihin en ole vielä koskenutkaan. :D Tuo jalkavoide tuoksuu muuten ihan maustekakulta!

Mukaan lähti kyllä vielä Laylan Mirror Effect- lakka Cosmo Lilac, mutta sen esittelen sitten myöhemmin. :  )

2 kommenttia:

 1. Kuulostaa aika herkullisilta tuo Pumpkin spice käsivoide ja tuo pistaasipähkinä jalkavoide!

  Kuulinkin että sulle on muutama tilaus nyt tulossa kun tajusit ebayn käytön.. kokeileppa kauan pystyt olee ostolakossa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistaasipähkinä jalkavoide ei kyllä pistaasipähkinöiltä tuoksu, mutta hyvältä silti : P Hah, en kokeile. :D Sitten se meniskin ihan överiks ko tietäis ettei sais tilata mitään... :D

   Poista