Kynsilakkani

sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Ostoksia part. 12

Tilasin Nellystä hetki sitten muutamia juttuja. Samoin Yves Rocherilta, koska siskoni kertoi siellä olevasta tarjouksesta josta ei voinut kieltäytyä.. Ensin Nellyn tilaus. Tuotteet lueteltuina tuttuun tapaan vasemmalta oikealle.Pakko oli saada yksi huulirasva lisää kokoelmiin, eli mukaan tarttui sitten Spriten makuinen Lip Smacker. Hintaa sillä oli 3,95 e.
Sitten tilasin O.P.I:n Avojuice- setin. Tuossa on siis kuusi putkiloa ja jokaisessa on tavaraa 30 ml. Eilen näitä tuoksuttelin ja voin kertoa, että hyvältä tuoksui. Setti sisälti rasvat: Mango, Jasmine, Coconut Melon, Cran & Berry, Vanilla Snowflake ja Peppermint Shimmer. Nimensä mukaisesti Peppermintissä on shimmeriä mukana. Hintaa setillä oli 18,95 e.
Tilaushan ei olisi ollut mitään ilman lakkoja, joten mukaan päätyi neljä lakkaa. Hot Makeupilta lähti mukaan kolme lakkaa, jotka ovat nimeltään Deep Coral, Raw Amber ja Champagne. Hot Makeupin Deep Coral maksoi 3,95 e, loput kaksi maksoivat 5,95 e. LA. Colorsilta tarttui mukaan yksi lakka, Hot Blooded hintaan 3,5 e. Lakoista tulossa juttua myöhemmin. :)

Yvessillä oli tosiaan tarjous, jossa sai valita 4 lakkaa hintaan 9,90 e. Vaikka pieniä ne pullot ovatkin niin olihan se tarjoukseen tartuttava. Sieltä tarttui mukaan tällainen saalis.


Kaupanpäällisiksi sain Couleurs Naturen 360 ripsivärin. Innolla odotan tämän testausta. Sitten mukaan tarttui Candied Mallows suihkugeeli, jossa on kimalletta. Hintaa tällä oli 3,50 e. Tarttuipa mukaan sitten vielä yksi suihkari, nimeltään Floridan appelsiini. Tätä haistelinkin jo ja kyllä muuten tuoksuu namilta! Tällä oli hintaa 2 e. Otinpa sitten vielä minikokoisen Sexy pulp ripsivärin mukaan, koska kerran aikaisemmin olen yhden tällaisen ripsarin käyttänyt ja tykästyin! Hintaa tällä oli vaivaiset 2 e. Kaupanpäällisiksi sain sitten vielä asetonittoman kynsilakanpoistoaineen. Ja sitten pääsemme edessä lojuviin kynsilakkoihin. Sävyiksi valitsin lakat nimeltänsä: Or Scilliant, Pink Rubis, Rayon Vert ja Veriappelsiini. Tavaraa näissä on 3 ml, eli melko vähän. :D

Sellaista tällä kertaa. :) Huomasin, että teitä lukijoita on kertynyt jo 17! Mahtavaa! :)

9 kommenttia:

 1. Voi että oon himoinnu jo pitkään noita Avojuiceja <3 Ja tuo Floridan appelsiini-suihkari on muistaakseni hyvä, sen sijaan Candied Mallows oli semmonen josta en tykänny (tosin mulla ei ollu tuo glitterinen versio vaan se toinen), siitä tuleeki muutama sananen lähiaikoina =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Nuo Avojuicet tuoksuu niin hyvältä! :) Joo, mullakin on olemassa se glitteritön versio Candied Mallowsista. Hieman petyin kyllä tuoksuun.:(

   Poista
 2. Onks noi Avojuicet vartalovoiteita/käsirasvoja? eka katoin että ne on jtn huulirasvoja mutta sit tajusin että joo ei taida olla kun joka putelissa on 30ml tavaraa.
  Toi yvessin appelsiini suihkusaippua tuoksuu muuten tosi hyvälle! Itelläniki on kaapissa jemmassa tollanen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi Avojuicet on sekä käsi- että vartalorasvoja. :p Joo , ei sentäs huulirasvoja :D Oon sitä tuoksutellu, hyvältä tuoksuu!

   Poista
 3. Haastoin sinut blogissani :)
  http://livelaughloveandpaintnails.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haasteeseen tartuttu ja teen sen heti jahka kerkiän. :D Eli huomenna luultavasti. :D

   Poista
 4. Nuo käsirasvat näyttävät ihanilta! Itsellenikin on pari tulossa juuri ebaysta =)

  Linkitin muuten sinut postaukseeni http://emmminn.blogspot.fi/2013/01/mosaiikkia.html :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tuoksuvat niin syötävän hyviltä! :P Muutama muukin nuita on kotiutumassa pian... :D Jee, vihdoin sait omaksesi tuon herkun! :)

   Poista