Kynsilakkani

maanantai 31. joulukuuta 2012

Ostoksia part 10 ja lahjuksia

Eksyin tässä taannoin yövuoron jälkeen prettyn sivuille. No, lopputuloksen arvaatte varmaan. Vahingossahan sinne tilaus lähti. :D Äh, huono itsekuri. Melkein voisin luvata näin uutenavuotena opetella hillitsemään itseäni näiden ostoksien suhteen, mutta tiedän ettei se toteutuisi joten jätän lupauksen tekemättä. :D Ei tässä onneksi vararikkoon olla menossa.

Kiekolla jokaista lakkaa on kolme kerrosta.


Tilasin siis Beauty UK:n Urban Girl minilakkasetin sekä samaiselta merkiltä lakat nimeltään: Electric Purple, Jelly Bean, Street Rose sekä Lollipop. Saffronilta tilasin lakan nimeltänsä Green Glitter Specks, siitä tulossa juttua ihan piakkoin. (Siksi en swatchia laittanut tähän juttuun ) : )Harmittaa niin vietävästi, kun näillä Beauty UK:n minilakoilla ei ole nimiä, eikä minkäänlaisia numeroitakaan. Ensimmäinen vasemmalta on tuollainen hieman persikkainen sävy, ihan kiva kyllä! Keskimmäisestä tulee mieleen hieman mutainen tai likainen punaruskean sävy. Oikealla oleva on vaaleansinertävä lakka.

Mintunvihreä, harmaa, Electric Purple
Tässä nyt on sitten tuollainen mintunvihreä ja harmaa.  Electric Purple on tuollainen violetti, en oikein tiedä sytynkö sille vai enkö.. Täytyy varmaan miettiä asiaa.. :D

Jelly Bean, Street Rose, Lollipop
Jelly Bean on aivan ihana violetti lakka. Peittää max. kolmella kerroksella. Tämä on pakko laittaa pian kynsille asti.

Street Rosen ostamista mietin tovin, kunnes katsoin siitä swatcheja ja ihastuin. Pakko se oli kotiuttaa. Tämä on myös sellainen lakka, jonka on pian päästävä kynsille.

Lollipop on ihana pinkki. Niin nami, että olihan se saatava!

Ja sitten joululahjuksiin..


Siskoltani sain Simple Pleasuresin kookos vartalosuihkeen. Ja se kimaltaa! Ilmeisesti juttujani oltiin seurailtu.. Ihan mielettömän hyvä tuoksu tässä! Sitten sain Beyoncen Heat hajuveden sekä suihkugeelin äidiltäni. Oli kuullut, että minulla on kuulemma pakkomielle Tuurissa käydessäni aina suihkauttaa tätä ohimennen...Hmm, voi olla. :D Anopiltani sain Versacen Crystal Noir hajuveden, no miniputelin, mutta eihän tuota raaski tuhlata. Tuoksuu niin hyvältä.


Ja sitten sain äidiltäni Sally Hansenin Gem Crush- kokoelmaan kuuluvan Lady Luck lakan. Ihana! Toiselta siskoltani sain sitten Malavan Scientifiquen. Tämän kokeilemisen olenkin jo aloittanut. Tästä tarkempaa juttua sitten myöhemmin. :)


Tämän vuoden jutut oli tässä, palaillaan ensivuonna!  :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti