Kynsilakkani

maanantai 17. joulukuuta 2012

Blue Dazzle vs. Blue Dazzle

Kuten jo otsikostakin voi päätellä on luvassa lakkojen vertailu. Hassua tästä tekee se, että kyseessä on sama merkki ja sama lakka. Tai ainakin nimeltään sama. Kyseessä on siis W7 Blue Dazzle. Oikealla kuvassa on lakka, jonka ostin vuosi sitten ja vasemmalla lakka joka kotiutui minulle muutama päivä sitten. Miksikö ostin saman lakan vaikka edellistäkin on jäljellä? Siksi, koska mieltäni on vaivannut jo kauan lakkojen erilaisuus ja paloin halusta päästä vertailemaan niitä keskenään. Katsokaapa siis itse niin näätte.

Vasemmalla vanha, oikealla uusi
Vanha, uusi
Tässä viimeistään varmasti huomaatte mitä tarkoitan. Vasemmalla olevassa lakassa on pelkästään sinistä glitteriä, kun taas oikealla olevassa lakassa ( eli siinä uudemmassa) on  hienompaa sinistä glitteriä sekä lisäksi hopeista glitteriä. Huomaatteko? Vertaillaampas vielä swatcheja, joissa molempia lakkoja on kiekolla kolme kerrosta.

Vanha
Kuten huomaatte pelkkää sinistä glitteriä kirkkaalla pohjalla. Tämä on kyllä mainio lakka, en moiti.

Uusi
Kun taas tässä uudemmassa Blue Dazzlessa on paljon pienempää sinistä glitteriä. Sekä sitä hopeista. Ero on ihan selvä näiden kahden täysin samannimisen lakan välillä. Luultavasti lakan koostumusta on muutettu, mutta en pistä pahakseni. En nimittäin omista yhtäkään lakkaa, joka olisi tuon uusimman Blue Dazzlen näköinen. Ei siis haittaa, että sellainen löytyy nyt kokoelmastani. Sainpahan nyt mielenrauhan tästäkin asiasta. :D


2 kommenttia:

  1. Kaikkea sitä :D Mutta tuo uudistettu versio on nätti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikenlaisilla asioilla sitä voikin vaivata päätänsä. :D Tykkään myös tuosta uudesta. :)

      Poista