Kynsilakkani

sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Aaton kynnet

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Vuorossa siis jouluaaton lakkaukset. Lakkasin nämä kyllä jo ennen aattoa, mutta yllättävän hyvin nämä pysyivät vaikka töissä olinkin! Oikein ihmettelin miten ne pysyivät muutaman päivän, koska yleensä töissä ollessa lakkaukset rapisevat päivän päätteeksi pois. No, samapa tuo nyt siirrytään itse lakkauksiin!

Simppelithän nämä oli, mutta silti jouluiset. Alimmassa kuvassa lakka on suht oikean värinen, kahdessa ensimmäisessä se on aivan liian oranssihtava. Ja taas käytin yhtä testaamatonta lakkaa! Kyllä se testaamattomien lakkojen lista hupenee pikkuhiljaa.. Ehkä.. :D

Lakkana toimi W7:n Red Dazzle. Aivan syötävän herkullinen lakka! Lakassa on punainen pohja, jossa on seassa punaista glitteriä. Kynsillä tätä on kaksi kerrosta.
Red Dazzlen päälle lätkäisin Avonin Gold Flecked lakkaa. Lakassa on kirkas pohja, jossa sitten on seassa pientä ja vähän isompaa kultaista glitteriä. Suht hyvin tuli nuita glittereitä muuten pullosta, ei tarvinnut ronkkia sen suuremmin.

Ensin en piitannut yhtään näistä kynsistä. Oli jo lähellä etten mennyt ja poistanut niitä samantien. Seuraavana päivänä lakkauksia katsellessani olin jopa tyytyväinen! Kivathan niistä tuli kuitenkin. :)

 Käytetyt lakat:

- Aluslakka- Isadora- Second Nail
- W7- Red Dazzle
- Avon- Gold Flecked
- Pikakuivattaja- Cesars Secrets Rapid Dry Top Coat

Mitäpäs tuumailette? :  )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti