Kynsilakkani

keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Ostoksia part 9.

Kyllä taas. Kovasti olen itselleni koittanut vakuuttaa viettäväni ostolakkoa, mutta ei se nyt oikein ole sujunut suunnitelmien mukaan. :D No, ei näihin nyt niin paljon uponnut omaisuutta kuitenkaan, että vararikkoon menisin. Ensin esittelen teille Cesarsshopin tilauksen.


Sky High, Warhol, Yum Gum ja Cool Breeze
Sky High oli alennuksessa ja maksoi 4,02 e. Ihana sininen lakka! Warhol oli myöskin alennuksessa ja maksoi myös 4,02 e. Aikaslailla neon-pinkki väriltään, nam. Yum Gumin ostin melkeinpä vain sen tuoksun takia, kyseinen lakka tuoksuu nimittäin Hubba Bubballe! Värikin on kyllä söpö purkkapinkki. Tällä oli hintaa 9,58 e. Cool Breezen sain kaupanpäällisenä, kun Cesarssilla oli yhden päivän kestävä tarjous, jolloin sai tilaukseen kaupanpäällisiksi yhden Color Clubin lakan. Kiva vaaleanpunainen lakka.

Fowl Play, Wine Shimmer, Meteorite
Sitten jälleen kerran Tuurin ostoksia. Käväisin siellä siskoni kanssa kynsilakkajahdissa taasen. Mukaani tarttui Orlyn Fowl Play. Ihan mielettömän kaunis lakka. Tällä yksilöllä oli hintaa 6,50 e. Sitten seuraavaksi matkaani lähti Maybellinen Wine Shimmer. Kiekolle laittaessani väristä tuli mieleen vadelmanpunainen. Lakassa on lisänä hologlitteriä. Aivan ihana! Tällä oli hintaa 4,75 e. Lopuksi otin mukaani vielä Max Factoryn Meteoriten hintaan 4,75 e. Meteorite on tuollainen sinivioletti lakka, tulette pian näkemään tätä kynsillä asti. :)

7 kommenttia:

 1. Aika huolestuttava tää sun ostosten määrä :D -släpä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eksyin vahingossa yövuoron jälkeen prettylle selailemaan. Tiedät tuloksen..:D

   Poista
 2. KATJA! Häpeä! :D -släp

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo kynsilakka :) käy muuten osallistumassa arvontaan blogissani :) http://diamondnailsblog.blogspot.fi/2012/12/arvonta-kaynnissa-nyt.html

  VastaaPoista
 4. Ootko kokeillut tuota Maybelline Wine Shimmer -lakkaa?! Millainen se on? Mä jostain syystä näpelöin juuri kyseistä sävyä usein kaupoilla käydessäni, mutta olen hillinnyt itseni ja ollut ostamatta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En vielä oo kokeillut, mutta suunnitelmissa oli testata sitä tänään.:)

   Poista