Kynsilakkani

perjantai 28. joulukuuta 2012

Lakat esittelyssä part 6.

Nyt luvassa taas lakkojen esittelyä! Nyt esittelen kahden eri merkin lakat samassa, koska näitä ei hirveästi yksinään ole. :) Luvassa siis Ciaten ja CK Fashion Colorien esittelyt. Toinen Ciaten pulloista on kynsilakan peitossa, syystä että kolmas kaveri oli rikkoutunut matkalla, enkä ole tuota puhtaaksi saanut. : (
Jokaista lakkaa on kiekolla 3 kerrosta.

Oil Slick, Jewel
Omat Ciateni olen tilannut Nellystä 11, 95 euron kappalehintaan.

Oil Slick, Jewel
Oil Slick on aivan ihana lakka! Kuvassahan se ei pääse oikeuksiinsa, mutta täytyy tehdä tästä ihan oma juttunsa. Lakka näyttäytyy  kynsillä kultaisen ja vihreän sävyisenä. Tämän väristä lakkaa on niin monella merkillä omansa, joten niitä en tähän rupea laittamaan. :) Oil Slick peittää kolmella kerroksella.

Jewel on kyllä aika herkullinen myös. Pohjaväriä ei juuri ole, mutta lakassa on holomaista tikkuhilettä. Nam, mainio lakka. Yksinään tämän saa peittämään noin neljällä kerroksella, mutta suosittelisin laittamaan tätä toisen lakan päälle.Nämä CK Fashion Colorit olen ostanut Tuurista. Suurinosa näistä on maksanut 1 e /kpl, jotkut olivat hieman yli euron. Näissä on suht hyvä kuivumisaika, joten ihan hutiostoksia ei ole tullut tehtyä. :D

58, 57, 49
Numero 58 on kirkkaalla pohjalla varustettu lakka, jossa on pientä kultaista glitteriä sekä isompaa kultaista, sinistä sekä punaista glitteriä. Nähtävästi kuivuu jännästi mataksi. Glittereitä saa hieman onkia pullosta, mutta se nyt ei haittaa.

Numerolla 57 varustettu lakka on kirkkaalla pohjalla, jossa on lisänä pientä hopeista glitteriä sekä isompaa mustaa ja hopeista glitteriä. Tämänkin yksilön kohdalla joudut suorittamaan onkimista glittereiden kohdalla.

Numero 49 on violetinpunertava lakka. Tai jotain sinnepäin. Nyt ei yhtään ajatus luista minkä värinen tuo on. :D Mainio väri.

19, 59,53
Ja sitten numero 19, joka on tuollainen sähkönsininen lakka. Muistelisin tämän peittävän hyvin kahdella kerroksella.

Num. 59 on kirkkaalla pohjalla oleva lakka, jossa on pientä kuparista glitteriä sekä isompaa sinistä. Ja kyllä, onkimista saat harrastaa tämänkin kohdalla.

Num. 53 on vaaleanvihertävä lakka, ihan kiva.

54, 11, 47
Numero 54 on vihreä lakka, mutta aavistuksen verran kultainen. Jännästi kuivuu mataksi tämäkin yksilö.

Num. 11 on tuollainen metallinen vaaleanvioletti. Oikein kiva yksilö siis. Tämän väristä minulta ei muuta löydykään. Tai sitten en sitä muista.

Num. 47 on valkoinen, joka ei kiekolla nähtävästi oikein erotu. :D Ihan kiva siis.


Huh, vielä näitä lakkojen esittelyjä on jäljellä. Pakko kuitenkin käydä nämä läpi, kun kerta aloitinkin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti