Kynsilakkani

tiistai 11. joulukuuta 2012

Lakat esittelyssä part 5.

Jatketaan kokoelman esittelyllä, näitä kun vielä sattuu muutama olemaan... :D Itse en omista kuin 12 China Glazea ja olen ne tilannut joko Ihanilta Kynsiltä tai Mimaxilta. Ei varmaan yllätä, että suurinosa niistä on glitterlakkoja.. Lakat on lueteltuina vasemmalta oikealle ja jokaista lakkaa on kiekolla kolme kerrosta. : )
Glitter Goblin, Glitter All The Way ja Winter Holly
Glitter Goblin on kirkkaalla pohjalla oleva lakka, jossa on kuparin ja hopean väristä glitteriä. Peittää kynsillä hyvin kolmella kerroksella ja kuivuu nopeasti. Ja kimaltelee sangen ihanasti!
Glitter All The Way on kirkkaalla pohjalla oleva lakka, jossa on punaista, kultaista, vihreää ja violettia glitteriä. Kunnon glitteriöveri! Eli mieleinen siis. :D
Winter Holly on tummanvihreä glitterlakka, jossa on myös jonkinsortin kultaista glitteriä seassa. Pinta kuivuu röpelöisen tuntuiseksi, joten päällyslakka on ehdoton. Lakasta olen tehnyt aikaisemmin postauksen, siihen pääset tästä .

Glistening Snow, Angel Wings ja Twinkle Lights
Glistening Snow on hopeinen hologlitter lakka, kuivuu röpelöiseksi. Kimallus on aivan mahtava, kun laittaa päällyslakan. Siis ihan mieletön. Tästä on postaus tulossa aivan pian.
Angel Wings taas on kultainen hologlitter lakka, joka myös kuivuu röpelöiseksi. Samanlainen siis kuin Glistening Snow, mutta kultaisena.
Twinkle Lights on kirkkaalla pohjalla varustettu lakka, jossa on kultaista, vihreää ja punaista glitteriä. Tämä on kyllä niin ehdoton lakka jouluun!

Love Marilyn, Nova ja Lorelei's Tiara
 Love Marilyn on kirkkaalla pohjalla oleva lakka, jossa on punaista ja hiukan isompaa hopeista glitteriä. Nähtävästi swatchissa on tapahtunut pieni kaljuuntuminen, mutta koittakaa olla näkemättä sitä. :D Ihana lakka.
Nova on taasen kirkkaalla pohjalla varustettu lakka, jossa on hopeista glitteriä. Kimaltaa kivasti.
Lorelei's Tiara on lakka, jossa on hopeista sekä suurempaa sinistä glitteriä. Ihan mieletön! Lakasta olenkin tehnyt aikaisemmin postauksen ja siihen pääset tästä .

Aquadelic, Towel Boy Toy ja Pink Voltage
 Aquadelic on turkoosi / mintunvihreä lakka. Mielestäni minulla ei ainakaan ole samanväristä..
Towel Boy Toy on sininen lakka, joka ilmeisesti kuivuu mattapintaiseksi. No, ihana silti!
Pink Voltage on ihana pinkki lakka! Tulee mieleen joku karkki tästä, tämä vaan on niin nami! Ja tämäkin kuivuu mataksi.


Mitä China Glazen lakkoja sinä omistat?: )

9 kommenttia:

 1. Omistan aika monta CG:n lakkaa, tällä hetkellä 77 :D

  VastaaPoista
 2. Omistan vain 5 värillistä Chinaa + alus- ja päällyslakan. Yhtään samaa ei näköjään omisteta:)

  VastaaPoista
 3. Mie omistan tällä hetkellä 37 China Glazen lakkaa =) Winter Holly, Aquadelic ja Lorelei's Tiara löytyvät minulta samoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, oon nyt vähän kateellinen!:D Tahtoo myös. :D

   Poista
  2. Niitä on tässä pikkuhiljaa puolentoista vuoden aikana kertynyt :D mutta ChG on kyllä mielestäni varmaan paras merkki!

   Poista
  3. Pitää ostaa enempi niitä testiin niin tiedän kunnolla kertoa kantani ;D

   Poista
  4. Suosittelen ehdottomasti ;D

   Poista