Kynsilakkani

lauantai 15. joulukuuta 2012

Ostoksia part 8.

Kyllä, luvassa taasen ostoksia. Kynsilakkoja lähinnä tullut hankittua vaikka lakossa piti olla. No, ei se lakko oikein pelittänyt. :D Esittelen nyt ostoksia muutamasta paikasta, joten luvassa kuvia ja tekstiä. Tuotteet lueteltuina tuttuun tapaan vasemmalta oikealle. Ja kysyä saa jos kysyttävää tulee. :)

Fuchsia Dazzle, Gold Flecked, Silver Plated ja Lucky Penny
 Nämä lakat tilasin Avonilta. Muistaakseni kolme ensimmäistä lakkaa maksoivat 3,90 e/kpl ja tuo viimeinen taisi olla 4,95 e.. Fuchsia Dazzle on kirkkaalla pohjalla oleva lakka, jossa on violettia glitteriä. Gold Flecked taas on samanmoinen, mutta kultaisella glitterillä. Ja Silver Plated on sitten taas hopeisella glitterillä.
Lucky Penny on tuollainen kuparinen hieman ehkä oranssi lakka. Samaisessa Avonin tilauksessa tuli muutakin, mutta ne unohdin kokonaan. :D Pari suihkugeeliä sieltä kuitenkin kotiutui..

Pistache Green,Royal Navy,Carpe Diem,I Am Your Mermaid,Purplish ja Red Baroque
Nämä lakat tilasin Shopping4netistä. Jokainen lakka on 4,5 ml pullossa ja hintaa näillä oli 4,95 e /kpl.
Pistache Green on kyllä aivan pistaasipähkinöiden värinen! Herkku.
Royal Navy on todella tummansininen. Näyttää jopa melkein mustalta.
Carpe Diem näyttää samanmoiselta lakalta kuin Wet 'n Wildin Gray's Anatomy.
I Am Your Mermaid turkoosi lakka, jossa on pientä shimmeriä havaittavissa.
Purplish on violetilla pohjalla oleva lakka, jossa on tikkuhilettä ja hologlitteriä.
Red Baroque on punaisella pohjalla, jossa on myös tikkuhilettä ja hologlitteriä.


Nämäkin tilasin Shopping4netistä. Pari hajustetta ja talkkia. :D Pink Sugar tuoksuu ihanasti hattaralta! Tai jonkinmoiselta karkilta, herkku siis. Apple Blossomista tulee mieleen joku, mutta en tiedä mikä.. Tuttu tuoksu jostakin. Tuoksu ei siis ole ollenkaan huono, tykkään siitä kovasti. :)


Ja sitten Henkkamaukan ostoksia. Näitähän en välttämättä olisi tarvinnut, mutta halusin nämä kuitenkin. :D Jokaista lakkaa on 5 ml ja kyseinen setti maksoi 7,95 e. Eli ei paha.
Metall Me on kirkkaalla pohjalla oleva lakka, jossa on mustaa ja hopeista glitteriä.
Purple Potion on violetti lakka.
Golden Days on normi kultainen lakka.
Nude Dude on nimestäkin päätellen nude lakka.
Peacock Green on vihreä lakka. Hyvin samantapainen kuin henkkamaukan Lady Luck.
Purple Sparkle taas on hologlitteriä violetilla pohjalla.

Frangipani Fantasia ja Vanilla Gold Star
 Ja vastalosuihkeita tilasin myös pari lisää, niitä kun ennestään ei ole.. Kröh.. Molemmat tuoksuu ihan älyttömän hyviltä! Näissä on jonkinlaista shimmeriä mukana. Nämä maksoivat 3,95 e/kpl.


Confetti Time, Purple Sprinkles ja Paris Sparkles: Election Day
Kaksi ensimmäistä lakkaa ovat henkkamaukalta tilattuja. En osannut odottaa koko Confetti Timea, koska verkkokaupan sivuilla näkyvä lakka oli aivan toinen. No, en pistä pahakseni kyllä ollenkaan! Purple Sprinkles on myös aivan mainio, tikkuhileellä varustettu lakka.

Paris Sparkles on ostettu fb:n kynsikoristekirpparilta, tämä on jo hetki sitten kotiutunut. Ihan mahtava indielakka! Valkoinen pohja varustettuna punaisilla ja sinisillä glittereillä. Tätä täytyy muistaa ravistaa aivan vimmatusti.

Orly- Nite Owl, Layla-Pink Iron, W7- Blue Dazzle, Rimmel- Apricot Punch ja Disco Ball, Max Factor- Fantasy Fire, Odyssey Blue ja Moon Dust
 Ja sitten Tuurin ostoksia. Olen jo hetken himoinnut kyseistä Orlyn Nite Owl lakkaa ja päätin sen nyt kotiuttaa, kun se sattui maksamaan 6,50 e. Ihana beige lakka, jossa on lisänä hopeista shimmeriä.
Laylan Pink Iron lakka on Mirror Effect- sarjasta, eli siis peililakka. Hintaa tällä oli 7,95 e.
W7 Blue Dazzlen jo omistankin, mutta ostin tämän ihan vain sen erilaisuuden takia! Eli halusin verrata tätä jo omistamaani lakkaan. Vertailinkin jo ja tulin päätökseen, että ne ovat kuin kaksi eri lakkaa. Tämänkin esittelen teille piakkoin. Hintaa tällä oli 2,95 e.
Rimmeliltä kotiutuin Apricot Punchin ja Disco Ballin. Apricot Punch on tuollainen persikan värinen ja tuoksuu muuten aprikoosilta. Disco Ball on kirkkaalla pohjalla oleva lakka, jossa on lisänä sekä sinistä että hologlitteriä. Nämä maksoivat 1,50 e/ kpl.
Max Factorilta kotiutin kolme lakkaa, Fantasy Firen, Odyssey Bluen ja Moon Dustin. Fantasy Fireä omistan ennestään jo yhden, mutta toinen oli pakko kotiuttaa. Odyssey Bluen ja Moon Dustin otin ihan vain huvinvuoksi mukaani. Näillä hintaa oli 4,75 e /kpl.

I Love... Glistening Glow ja Sparkling Snowflake

Ja tottakai lisäksi ostin muutaman I Love... suihkugeelin, Glistening Glown ja Sparkling Snowflaken. Glistening Snow tuoksuu vaniljalta, marsipaanilta ja kinuskilta. Nam.
Sparkling Snowflake tuoksuu vaniljalta ja valkoiselta suklaalta ja siinä on lisänä kimallusta! Oi nam. Näillä oli hintaa 5,50 e/ kpl.

Mitäpä tuumaatte?

6 kommenttia:

 1. OI NAM! :D Siellähän vilahti tuttujakin lakkoja :) Rimmelin Disco Ball -lakkaa sai kyllä metsästää pitkään, ennen kuin se tuli taas uudetsaan valikoimiin, käytin nimittäin ekan pullon loppuun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ole ikinä himoinnut tuota Disco Ballia, mutta nyt kun halvalla sai niin mukaanhan se lähti. :D

   Poista
 2. Ihania nuo lakat, varsinkin nuo HM'n! Harmi etten ole löytänyt tuota 6 lakan pakkausta mistään, mutta Confetti Timen löysin onneksi tänään HM'ltä :D

  VastaaPoista
 3. Katja hei, joku roti nyt tohon osteluun :D

  VastaaPoista