Kynsilakkani

torstai 1. marraskuuta 2012

Ostoksia

Vapaapäivä. Kuvailin siis eilen tulleet ostokset. Kynnet ovat tällä hetkellä nakuina, en keksinyt niille minkäänlaista suunnitelmaa eilen illalla. Tänään niille täytyy värkätä jotakin. Vielä, kun keksisi mitä lakkaa laittaisi. Jotakin vielä testaamatonta sen on pakko olla. :D 

Nyt ostoksiin. Kerron kuvan yhteydessä mistä tuotteet  ovat. Tuotteet lueteltuina vasemmalta oikealle.



Jordana: Sweetheart ja Sequins, Golder Rose: Matte Velvet 110 ja Matte 03
Nämä lakat ostin Fb:n Kynsikoristekirppikseltä. Jordanan Sweetheart on tuollaisen söpön värinen, vivahduksella hopeaa shimmeriä. Sequins taas on ihana glitteriöveri. Ensimmäiset Golden Roseni ovat muuten tässä. Aivan ihania! Matte Velvet 110 on tumma lakka, jossa on hopeista shimmeriä. Matte 03 on muuten herkullisen punainen! 



China Glaze: Pink Voltage, Towel Toy Boy, Nova, Aquadelic
China Glazet tilasin Ihanilta Kynsiltä. Ja koska kolmen lakan setillä oli hintaa vain 14, 95 €, en voinut vastustaa kiusausta. Tilaukseen ehkä tosin vaikutti se, että näin tämän siskollani, joten.. Arvaatte loput. :D Aquadelicin otin tilaukseen mukaan, koska no se maksoi vaan 6,80 € ja tuon väristä lakkaa minulla ei vielä ole. Kerrassaan ihania lakkoja nämäkin! Näistä myöhemmin sitten juttua lisää.



Neliöstrasseja, metallinhohtoisia helmenpuolikkaita, eri kokoisia strasseja yms. härpäkettä.
Yllä olevat tilasin Mimaxilta. Neliöstrasseja, helmenpuolikkaita, strassikiviä, joiden piti olla holoja. En vaan nää niissä mitään holomaisuutta. :( No, onpahan vähän härpäkettä taas koristeluihin! Mukana tuli myös kaksi sydänstrassia, ne on niin isoja etteivät ne mahdu mun kynsiini! :D Peukalonkynsiin korkeintaan, jos ihan niihinkään. Huh.



Konad m12 ja AT9
Mimaxilta nämäkin. Konadin m12 tilasin siksi, koska joulu on tulossa ja minulla ei satu olemaan minkäänmoista jouluista leimauslaattaa eikä tarrojakaan. Joten se lähti ihan vain siksi tilaukseen. :D AT9 on lumihiutalelaatta. Senkin tilasin sen takia, koska on talvi. Tai ainakin se on tulossa. :D Joten pitihän minun yksi lumihiutalelaatta saada!



 Nails World Supersize Stamping Image Plate 2


 Tätä olen himoinnut jo siitä asti, kun tämä tuli Pretty.fi:lle! Näitä laattoja siis on kaksi erilaista ja ne sisältävät Konad laattojen aiheet. Laatasta 1 löytyy kaikki kuvat Konadin m1-40  laatoista, kun taas laatasta 2 löytyy kuvat m41-81. Tämä on kyllä aikas iso laatta!:D Laatan koko on 31,5 cm x 26,5 cm.. Eli iso on. Laatallakin hintaa on vain 24,90 €! Sen löydät täältä. :)



Beauty Uk: Pink Explosion, Saffron: Multi Glitter Specks, Silver Specks, Pink&Silver glitter Specks,  Valk. koristelulakka
 Nämä lakat on Prettyltä. Saffronit otin tottakai niiden glittereiden takia. Beauty Uk:n ihan vain siksi, että minulla ei tämän väristä vielä ollut. Saffronin valkoinen koristelulakka on Mimaxilta. Sen jouduin tilaamaan, koska avokätisenä lahjoitin siskolleni Delian koristelulakan ja loppujenlopuksi tajusin, että tarvitsen sellaisen itsekkin! :D



Isadora: Second Nail - 696 Pink
Nämä tilasin Sokoksen verkkokaupasta. Näistä on erikseen tulossa juttua myöhemmin. Tämä siis on lakka, joka hoitaa ja vahvistaa kynsiä. Neljän viikon säännöllisen käytön jälkeen kynsien tulisi olla kuin "uudet". Lakka on omiaan sellaisille kynsille, jotka ovat ohuet, pehmeät ja heikot  ja jotka lohkeavat, katkeavat ja liuskoittuvat herkästi. Saas nähdä kuinka käy!


Tässä olivat tämänkertaiset ostokset. Kysellä saa jos on kysyttävää. :)

8 kommenttia:

  1. Voi eiii!! Oon ihan vasta tilannut mimaxilta ja nyt sitten meet kertomaan et siellä ois ollut noin ihana lumihiutalelaatta! Tosin huomasin mä yhtä jos toista muutakin tarpeellista puuttuvan, joten pitää varmaan lähipäivinä naputella uutta tilausta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoittelen!:D Laitat sen mukaan tilaukseen, kun tilaat seuraavan kerran. :)

      Poista
  2. Oot sit vähän shoppaillu :D Voisit kuvata kaikki nuo sun kynsilakkas + muut härpäkkees että paljonko niitä oikeen on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän joo. :D Lähti lapasesta. Joo,se onkin ollu jo suunnitteilla, mutta en oo kerenny vielä. :D

      Poista
  3. oi pakko saada toi lumihiutalelaatta :) ootko muute leimannu viel tolla jättilaatalla? onko hyvä? ku ite tilasin sen just :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oon leimaillu ja toimii ihan moitteetta!:) Aina on vaan vaikea valita minkä kuvion leimaa, koska siinä on hiukan valinnanvaraa..:D

      Poista
    2. ainii tossa tulee toi ongelma vastaan :D varsinki ku mä tilasin molemmat jättilaatat ;)

      Poista
    3. No siinä tulee kyllä valinnanvaikeus!:D

      Poista