Kynsilakkani

torstai 22. marraskuuta 2012

Ostoksia Part 6.

Nyt luvassa taannoinen LUSHin tilaus, johon sorruin vain ja ainoastaan yhden tuotteen takia. Ja siihenkin sorruin facebookin kynsikoristelut- ryhmässä käydyn keskustelun myötä. :D Helppo sortua houkutuksiin. Kyseinen tuote, jonka perässä tilausta LUSHille tein oli tietenkin Lemony Flutter. Olen lukenut siitä vain hyvää, joten päätin itsekkin ottaa sen testiin. Tosin vielä se on korkkaamatta, käytän ensin Flow:n hamppuvoiteen loppuun, jonka olen muuten todennut hyväksi kynsinauhoille! Lemony Flutteria nuuhkaisin kyllä, ah mikä sitruunan tuoksu! Herkku.

Vanillary Solid, Lemony Flutter, Vanilla Puff Powder
Vanillary Solid on kiinteä, puikkomainen parfyymi. Vaniljantuoksuinen, niinkuin nimikin jo kertoo. Tuotteen löydät täältä .

Lemony Flutter on kynsinauhavoide. Tästä osaan kertoa tarkemmin, kunhan otan tämän käyttöön. Tuotteen löydät täältä .

Vanilla Puff Powder, on vartalopuuteri. Tätä olen vaan tupsutellut iholle, jolloin ihosta tulee paitsi hyväntuoksuinen myös pehmeä! Tuotteen löydät täältä .


Fun, Sweetie Pie, Calacas, Whoosh
Ja sitten suihkujuttuja hieman lisää. Jellyjä! Eli niitä hyytelömäisiä juttuja. Nuo on vaan niin ihania! Haistelinkin nuita, nin herkullisia. Funin tilasin ihan vain sen kerrotun tuoksun vuoksi. LUSHin sivuilla kerrottiin sen tuoksuvan karamellimaiselta. Joten testiin siis. Ja tuoksuu muuten hyvältä! Funin ideahan on, että se on saippuaa, shampoota, kylpyvaahtoa ja muovailuvahaa. Itse ostin sen kyllä ihan vain saippuaksi. :D Fun valikoiman löydät täältä .

Sweetie Pie on violetti, kimalteleva suihkuhyytelö. Tuoksuu namilta. Tuotteen löydät täältä .

Calacas on vihreä suihkujelly. Sen pitäisi olla pääkallon näköinen, mutta itse en siinä kyllä pääkalloa nähnytkään. :D Tai sitten minun täytyy tutkia sitä tarkemmin. Tämän löydät täältä .

Whoosh on sitten taas sininen suihkujelly. Raikas tuoksu. Tämän löydät täältä .

Nuita suihkujellyjähän voi pakastaa, viilentää tai käyttää ihan huoneenlämpöisinä. Kivaa vaihtelua suihkugeeleihin verrattuna! :)

Kaupanpäällisinä sain Stepping tone jalkakuorinnan näytepalasen sekä Sympathy For The Skin kosteusvoide näytteen. Nuita en ole kerennyt testaamaan vielä, mutta ehkä vielä joskus.

Mitäs olette mieltä? Tekeekö kenties mielenne laittaa itse LUSHille tilausta? 

5 kommenttia:

 1. KATJA! :D Nyt joku roti tähän osteluun! :D -släpä

  VastaaPoista
 2. Btw, mitä ihmettä tommosella vartalo puuterilla tehdään? :D -släpä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis tuota käytetään vartalon hajustamiseen. :D Eli vähän niinkun hajuvesi, mutta vaan puuterin muodossa ja ei niin voimakas tuoksu, kun esim. hajuvesissä. :D Ääh, oon huono selittämään.. Lue LUSHin sivuilta tarkemmin. :D

   Poista
 3. En jaksa. Kuulostaa omituiselta. -släpä

  VastaaPoista